WIRTGEN GROUP-servicecontracten

Het complete pakket – nooit meer zorgen

Met onze op maat gesneden servicecontracten voor de volledige levensduur van uw machine bieden wij u een uitgebreide service die u de zware lasten in de praktijk verlichten waardoor u zich volledig kunt richten op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

SMART SERVICE

Servicecontracten: op maat gemaakt

Garandeer met WIRTGEN GROUP SmartService de permanente beschikbaarheid van een perfect onderhouden machinepark. Profiteer van de voordelen van ons servicepakket, zoals efficiëntie, minimalisering van uitvaltijden, waardebehoud, comfort en veiligheid. En het beste: u hoeft zich om niets te bekommeren. Onze uitgebreide dienstverlening, inclusief de noodzakelijke beheers- en organisatiekosten, worden automatisch door ons uitgevoerd zodat er geen enkele inspectie wordt vergeten.

In combinatie met WITOS FleetView bieden wij u een telematics-ondersteunde service aan die nieuwe maatstaven zet op het gebied van preventie, reactiesnelheid en efficiëntie.

WIRTGEN GROUP SmartService – de service is smart.

Download (PDF)

Uw voordelen

 • COMFORT:
  permanente beschikbaarheid van een perfect onderhouden machinepark
 • RENTABILITEIT:
  hoge rentabiliteit door verlaging van de bedrijfskosten
 • WAARDEBEHOUD:
  hogere doorverkoopwaarde dankzij regelmatig gedocumenteerde onderhoudsintervallen
 • VEILIGHEID:
  regelmatige controles voor hoge veiligheidsstandaarden van machines
 • BETROUWBAARHEID:
  het gebruik van originele onderdelen voor een hoge levensduur van machines

TELEMATICS-OPLOSSING WITOS FLEET VIEW

Veiligheid en planningshulpmiddel

Het telematics-systeem WITOS FleetView van de WIRTGEN GROUP optimaliseert het vloot- en servicebeheer van uw WIRTGEN-, VÖGELE- en HAMM-machines. Dankzij systeemondersteunde voorbereiding, overdracht, visualisering en evaluatie van machine- en positiegegevens worden uw processen nog efficiënter.

De serviceportfolio van WITOS FleetView reikt van gerichte controles van bedrijfstoestanden van machines tijdens de dagelijkse inzet tot de ondersteuning van onderhouds- en diagnoseprocessen. Zo worden reactietijden en stilstandstijden geminimaliseerd en onderhoudswerkzaamheden geoptimaliseerd.

Download (PDF)

Bovendien heeft u met de gegevensinterface WITOS FMI (Fleetmanagement Interface) via een gestandaardiseerde server-to-server-interface de mogelijkheid om gegevens in bestaande systemen te importeren.

De machinespecifiek afgestemde inspectie- en onderhoudscontracten SmartService zijn een optimale uitbreiding van de mogelijkheden van WITOS FleetView – bijvoorbeeld door gekwalificeerd onderhoud, services om stilstandstijden te minimaliseren of gerichte documentatie van geïmplementeerde maatregelen. Op deze manier garandeert u kostenoptimaliseringen en duurzaam waardebehoud van uw machines.

WIRTGEN GROUP Telematics en On-Site Solutions zijn alleen in bepaalde landen beschikbaar. De overgedragen gegevens zijn afhankelijk van het machineserienummer.

Vragen? Neem gewoon contact met ons op!

WITOS FleetView, de intelligente telematics-oplossing van de WIRTGEN GROUP.

Uw voordelen

 • PARKOVERZICHT:
  locatie- en tijdsafhankelijke informatie over de bedrijfstoestand
 • VERLICHTEND:
  eenvoudige lokaliserings- en planningsprocessen zonder onnodig transport
 • TRANSPARANTIE:
  eenvoudig onderhoud door gedetailleerde analyses van werkings- en gebruiksgedrag van machines
 • SNEL:
  korte reactietijden bij storingen
 • EFFICIËNTIE:
  minimalisering van stilstandtijden dankzij de optimale afwikkeling van servicebeurten
EN DE NL