Lokaal sterk en overtuigend

Een betrouwbare lokale partner op het vlak van verkoop en service is goud waard: wij bieden u een breed dienstenaanbod uit alle domeinen van de wegenbouw voor uw praktische toepassingen. Door zijn enthousiasme en volle inzet is ons gemotiveerd team uw beste garantie voor succes op de bouwplaats.

Toonaangevende producten en een ongeëvenaarde service met beproefde kwaliteitsnormen bieden u de zekerheid die nodig is in de harde concurrentiestrijd. De succesvolle en gedegen merken van de WIRTGEN GROUP zetten u op weg naar een mooie toekomst.

Onze verkoop en onze service – een succesverhaal van begin tot eind.

Wij zijn meer dan alleen een machineleverancier: een langdurige servicerelatie begint meteen bij de overdracht van de machine. Met alle vragen in verband met de machine en haar werking kunt u altijd terecht bij de experts van onze klantenservice. Onze servicespecialisten garanderen een korte responstijd en snelle oplossingen. Wij onderhouden ook altijd goede contacten met de hoofdkantoren van de WIRTGEN GROUP, voor een solide ondersteuning op alle vlakken.

Op onze website kunt u kennismaken met het ruime aanbod aan innovatieve machines en technologieën en vindt u ook onze contactgegevens!

EN DE NL