De WIRTGEN GROUP – een sterke ondernemingsgroep

Onze vestiging is een onderdeel van de WIRTGEN GROUP, een internationaal bedrijf in de bouwmachine industrie. De groep omvat de traditionele merken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN en BENNINGHOVEN vertegenwoordigd met produktie faciliteiten in Duitsland, Brazilië, China en India.

Als marktleider bieden wij onze klanten oplossingen voor mobiele machines voor de wegenbouw, de herstelling van wegen alsook de ontginning en verwerking van mineralen.

Feiten en cijfers

Aantal werknemers rond 8.700
De omzet van de WIRTGEN GROUP 2018 meer dan 3 miljard euro
Verkoop- en servicebedrijven 55
Geselecteerde handelaars Meer dan 150

WIRTGEN GROUP hoofdkantoor in Duitsland

Onze geavanceerde hoofdkantoren van de technische specialisten zijn gevestigd in Duitsland . Alle hoofdkantoren hebben een specifieke technische schat aan kennis, opgedaan gedurende vele decennia. Bij elk van de vier hoofdkantoren wordt het gehele productieproces, van ontwerp tot assemblage en kwaliteitsborging, specifiek afgestemd op de merk-specifieke reeks van producten.

Lokale fabrieken in Brazilië, China en India

Buitenlandse fabrieken van de WIRTGEN GROUP in Brazilië, China en India voldoen aan dezelfde hoge normen ten aanzien van de kwaliteit en efficiëntie van de productie. Vanuit deze locaties bedient de WIRTGEN GROUP lokale markten in Latijns-Amerika en Azië. Wij produceren lokaal geproduceerde producten die specifiek zijn toegesneden op landspecifieke behoeften van onze klanten. Wij leggen veel nadruk op een marktgerichte productie vanuit een lokale markt en een lokale bemiddeling.

Wereldwijd netwerk van vestigingen en dealers

De WIRTGEN GROUP is over de hele wereld vertegenwoordigd door een eigen verkoop- en servicepunt of geselecteerde dealers als dynamische locale partners. Het uitgebreide verkoop-en servicenetwerk, die professionele on-site aanwezigheid biedt, zorgt altijd voor klantgerichte oplossingen. Het high-level service aanbod wordt gewaarborgd door zowel eigen dochterondernemingen van de Group als door toegewijde, gemachtigde WIRTGEN GROUP dealers.

EN DE NL