Godt positioneret til vore kunder

Succes er også et spørgsmål om struktur: af denne grund har WIRTGEN GROUP opdelt sine teknologier i to områder - Road og Mineral Technologies. Road Technologies omfatter teknologierne for nye vejkonstruktioner og vejrenovering. Mineral teknologier omfatter teknologierne for udvinding af mineralforekomster og forarbejdning af mineralske råstoffer og genanvendelse af materialer.

Med to forretningsområder, fem stærke brands og omhyggeligt koordinerede produkter, kan WIRTGEN GROUP levere en løsning til enhver opgave

Road Technologies

Verdens nr. 1

Når det kommer på veje, tilbyder WIRTGEN GROUP imponerende, innovative løsninger, internationalt anerkendte processer og et modent sortiment af produkter, der opfylder de højeste krav. Det være sig til jord- og stenbyggeri, nye vejanlæg eller vej renovering, asfalt eller betonveje, smalle cykelstier eller landingsbaner rundt om i verden - WIRTGEN GROUP tilbyder sine kunder et imponerende udvalg af produkter og tjenester. Hav også De tillid til den førende på markedet.

Vore Road Technologies mærker

WIRTGENVÖGELEHAMM

Mineral Technologies

På succeskurs

Når det kommer til minedrift af mineralforekomster og forarbejdning af mineralske råmineraler, har WIRTGEN GROUP imponerende innovative og praktiske løsninger, der er designet til de mest krævende forhold

Uanset om det er minedrift af sten eller kul i treholdsskift eller ved drift af en række knusnings- og screeningsanlæg i et stenbrud - maksimal driftssikkerhed og lave driftsomkostninger er karakteristiske for teknologier, foretaget af WIRTGEN GROUP. Faktorer at stole på.

Vore Mineral Technologie mærker

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

DA