Godt posisjonert for våre kunder

Suksess er også et spørsmål om struktur: på grunn av dette har WIRTGEN GROUP delt sin teknologi inn i to bransjer - Vei og mineral Technologies. Road Technologies inkorporerer teknologier for ny veibygging og vei rehabilitering. Mineral Technologies omfatter teknologier for gruvedrift, mineralforekomster og prosessering av mineralske råstoffer og gjenvinning av materialer.

Med to forretningsområder, fem sterke merkevarer og nøye koordinerte produkter, kan WIRTGEN GROUP tilby en løsning for hver jobb.

Road Technologies

Den globale nummer én

Når det gjelder veier, tilbyr WIRTGEN GROUP imponerende, innovative løsninger, Internasjonalt anerkjente prosesser og et modent, sømløst spekter av produkter som tilfredsstiller de høyeste krav. Det være seg for masseflytting og rock konstruksjon, ny veibygging eller vei rehabilitering, asfalt eller betong veier, smale sykkelstier eller rullebaner rundt om i verden - WIRTGEN GROUP tilbyr sine kunder et imponerende spekter av produkter og tjenester. Plasser din tillit i markedets leder.

Våre Road Technologies merker

WIRTGENVÖGELEHAMM

Mineral Technologies

På veien til suksess

Når det kommer til gruve mineralforekomster og foredling av mineraler, har WIRTGEN GROUP imponerende innovative og praktiske løsninger som er utviklet for de tøffeste forhold.

Enten gruvedriften er i hardt fjell eller i kull, eller når du bruker en serie av knuse-og sikteanlegg i et steinbrudd - er maksimal pålitelighet og lave driftskostnader karakteristisk for teknologi gjort av WIRTGEN GROUP. Faktorer å stole på.

Våre Mineral Technologies produkter

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

NO