Vahva ja vakuuttava paikallinen läsnäolo

Luotettava paikallinen kumppani myynnissä ja huollossa on korvaamaton apu. Tarjoamme monipuolisia palveluja kaikilla tienrakennuksen eri sektoreilla sekä kaivostoiminnassa ja arvomineraalien prosessoinnissa. Motivoituneet ja asiantuntevat huoltotiimimme ovat nopeasti käytettävissäsi ja auttavat sinua työmaalla kaikissa tilanteissa.

Markkinoiden johtavat, tiukimpien laatustandardien mukaisesti testatut ja käytännössä koetellut tuotteet ja huippuluokan palvelut antavat sinulle etulyöntiaseman, jota tarvitset ankarasti kilpaillulla toiminta-alueellasi. WIRTGEN GROUP tunnetut ja arvostetut laatumerkit varmistavat menestyksesi.

Myynti- ja huolto-organisaatiomme – katkeamaton ketju alusta loppuun

Olemme enemmän kuin pelkkä konetoimittaja. Koneen toimitus on vasta alku pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Huoltoasiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi ja auttavat sinua koneeseen ja sen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Huoltoasiantuntijamme saapuu välittömästi paikalle ja ratkaisee ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi olemme jatkuvasti yhteydessä WIRTGEN GROUP pääkonttoriin lisätuen saamiseksi tarvittaessa.

Katso verkkosivuiltamme tiedot laajasta innovatiivista teknologiaa edustavasta konevalikoimastamme. Ota meihin yhteys jo tänään!

FI