Luotettavat ratkaisut

Tiivis, luottamuksellinen kumppanuus asiakkaittemme kanssa WIRTGEN GROUP -koneen ostamisen jälkeen on meille itsestäänselvyys. Palvelutoimiemme erityispiirteitä ovat perustava neuvonta ja suuri ammattipätevyys.

KORJAAMOPALVELU

Koneittesi korjaus, hoito ja huolto

Moderneissa korjaamoissamme maailmanlaajuisissa 55 toimipisteessämme ja yli 150 jälleenmyyjällämme kykenemme tarjoamaan luotettavan korjaamopalvelun koko kirjon: säännöllisesti ja ensiluokkaisesti koulutettu paikallinen ammattihenkilöstömme huolehtii tehdastasoisesta korjaamopalvelusta.

Koneiden tarkastus, huolto ja kunnostus kuuluvat korjaamoittemme palvelutarjontaan korjausten tavoin. Täällä taataan myös lisävarusteiden asianmukainen asennus valmistajan erittelyjen mukaisesti. Jatkuva modernisointi, laadukkaat erikoistyökalut, diagnoosiohjelmisto virheanalyysiä varten sekä optimoidut työnkulut mahdollistavat sen, että WIRTGEN GROUP -koneesi on nopeasti jälleen toimintakunnossa.

Optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän takaamiseksi vaihdamme kuluvat osat ainoastaan alkuperäisiin WIRTGEN GROUP -osiin.

WIRTGEN GROUP -korjaamopalvelu – maailmanlaajuisesti ensiluokkaista ja nopeaa.

Etusi

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Huippumodernisti maailmanlaajuisesti lähelläsi
 • ERIKOISTUMINEN:
  Pätevä, säännöllisesti koulutettu ammattihenkilöstö
 • LAATU:
  Korjaamopalvelua tehdastasolla
 • LISÄVARUSTELU:
  Jälkivarustelupakettien asianmukainen asennus
 • LUOTETTAVUUS:
  Alkuperäisten osien käyttö

Sovi aika jo tänään.

TYÖMAAPALVELU

Olemme siellä, missä meitä tarvitset

Lunastamme palvelulupauksemme – nopealla ja mutkattomalla avulla koska tahansa paikan päällä. Myös monimutkaisissa ongelmissa!

Hyvien varusteiden ja tarpeellisten erikoistyökalujen avulla huoltoteknikkomme saavat koneesi jälleen välittömästi käyttökuntoon tai suorittavat ennaltaehkäisevät laitteistotarkastukset käytön luotettavuuden varmistamiseksi. Maailmanlaajuisten toimipaikkojemme ja jälleenmyyjiemme sijainniltaan edulliset sijainnit mahdollistavat lyhyet ajomatkat ja nopean avun aina, kun tarvitset meitä. Tarjoamme kattavaa teknistä tukea ja ammattimaista käyttöneuvontaa. Paikallisten asiantuntijoiden lisäksi ovat tarvittaessa käytettävissä kantatehtaittemme erikoisasiantuntijat ja heidän tietämyksensä.

Olipa kyse WIRTGEN-, VÖGELE-, HAMM-, KLEEMANN-, BENNINGHOVEN-koneista tai järjestelmäkumppaniemme koneista – säännöllisesti koulutetut WIRTGEN GROUP -huoltoteknikot tuntevat koneesi läpikotaisin. Näin tarjoamme sinulle aina parasta mahdollista tukea.

WIRTGEN GROUP -työmaahuolto – paikallinen palvelu, joka täyttää kaikki toiveet.

Korjaus paikan päällä

Huoltotiimimme on aina valmis kuuntelemaan kysymyksiäsi ja huolehtii hätätapauksessa nopeasta ongelmien ratkaisusta.

Etusi

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Lyhyet reaktioajat paikallisten huoltoasiantuntijoiden ansiosta
 • HUIPPUVARUSTELU:
  Nopea diagnoosi ja viankorjaus erikoistyökaluilla
 • KATTAVA PALVELU:
  Asiantunteva tekninen tuki ja ammattimainen käyttöneuvonta
 • MAAILMANLAAJUINEN VERKKO:
  Kantatehtaiden tuki paikallisille tiimeille
 • PARAS VALMISTELU:
  Säännöllisesti kantatehtaissa koulutetut huollon työntekijät

Ota meihin yhteyttä!

FI