WIRTGEN GROUP -huoltosopimukset

Täyden palvelun paketti

Tarjoamme räätälöityjen huoltosopimuksiemme avulla koneesi koko käyttöiäksi kattavat huoltopalvelut, jotka keventävät taakkaa käytännössä ja auttavat keskittymään päivittäiseen työhön.

SMART SERVICE

Huoltosopimukset: Sinulle räätälöitynä

Varmista WIRTGEN GROUP SmartService -palvelun avulla täydellisesti huollettujen koneiden jatkuva käytettävyys. Hyödynnä palvelupakettimme etuja, kuten taloudellisuutta, seisokkiaikojen minimointia, arvon säilyvyyttä, mukavuutta ja varmuutta. Ja mikä parasta: Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Suoritamme kaikki huoltopalvelut, tarvittava hallinto- ja organisaatiovaiva mukaan lukien, tapahtuvat automaattisesti ja pyytämättä, jotta mitään tarkastusta ei unohdettaisi.

Yhdessä WITOS FleetView -palvelun kanssa tarjoamme lisäksi telematiikkatuetun palvelun, joka asettaa ennaltaehkäisyn, reaktionopeuden ja tehokkuuden suhteen uusia mittapuita.

WIRTGEN GROUP SmartService – sillä huolto on älykästä.

Lataa (PDF)

Etusi

 • MUKAVUUS:
  Täydellisesti huolletun konekannan jatkuva käytettävyys
 • TALOUDELLISUUS:
  Suuri kannattavuus käyttökustannusten laskulla
 • ARVON SÄILYMINEN:
  Suurempi jälleenmyyntiarvo säännöllisesti kirjattujen huoltovälien ansiosta
 • TURVALLISUUS:
  Säännölliset tarkastukset takaavat koneiden korkeat turvallisuusstandardit
 • LUOTETTAVUUS:
  Alkuperäisten osien käyttö takaa koneiden pitkän käyttöiän

TELEMATIIKKARATKAISU WITOS FLEET VIEW

Turvallisuutta ja suunnitteluapua

WIRTGEN GROUPin telematiikkajärjestelmä WITOS FleetView optimoi WIRTGEN-, VÖGELE- ja HAMM-koneiden konekannan ja niiden huollon hallinnan. Kone- ja sijaintitietojen järjestelmätuetun valmistelun, siirtämisen, visualisoinnin ja analyysin ansiosta prosessit ovat entistä tehokkaampia.

WITOS FleetView -sovelluksen toimintavalikoima kattaa kaiken koneiden käyttökunnon kohdistetusta valvonnasta päivittäisessä käytössä aina huolto- ja diagnoosiprosessien tukeen. Näin reaktioajat ja seisokkiajat minimoidaan ja huoltotyöt optimoidaan.

Tämän lisäksi WITOS FMI (Fleetmanagement Interface) -tietoliitäntä tarjoaa standardoidun Server-2-Server-rajapinnan kautta lisämahdollisuuden tietojen siirtämiseen jo olemassa oleviin järjestelmiin.

Konekohtaisesti sovitetut SmartService-tarkastus- ja huoltosopimukset täydentävät lisäksi WITOS FleetView:n mahdollisuuksia optimaalisesti – esimerkiksi pätevällä huollolla, palveluilla seisokkiaikojen minimointia varten taikka suoritettujen toimenpiteiden kohdistetulla dokumentoinnilla. Näin kuluoptimoinnit ja koneiden pitkäaikainen arvon säilyttäminen on mahdollista.

WIRTGEN GROUP Telematics ja On-Site Solutions on käytettävissä vain valikoiduissa maissa. Selvitettävät tiedot riippuvat koneen sarjanumerosta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

WITOS FleetView, WIRTGEN GROUPin älykäs telematiikkaratkaisu.

Etusi

 • KONEKANNAN YLEISKUVA:
  Paikka- ja aikariippumatonta tietoa käyttötilasta
 • TYÖTAAKAN KEVENNYS:
  Helpot suunnitteluprosessit ilman tarpeettomia kuljetuksia
 • LÄPINÄKYVYYS:
  Yksinkertaisempi huolto koneiden toiminta- ja käyttökäyttäytymisen yksityiskohtaisten analyysien ansiosta
 • NOPEA:
  Lyhyet reaktioajat häiriöiden sattuessa
 • TEHOKKUUS:
  Seisokkiaikojen minimointi huoltoaikojen optimaalisen käsittelyn ansiosta
FI