Dobro pozicioniranje za naše kupce

Uspeh je i pitanje strukture: iz tog razloga smo naše tehnologije podelili na dva poslovna sektora - "Road and Mineral Technologies". "Road Technologies" obuhvata tehnologije za novu izgradnju i rehabilitaciju puteva. "Mineral Technologies" sadrži tehnologije za eksploataciju nalazišta minerala i preradu mineralnih sirovina i recilkliranog materijala.

Sa dva poslovna sektora, pet jaka brenda i sa proizvodima koji su precizno uskladjeni, mi Vam nudimo rešenja za sve vrste radova.

Road Technologies

Broj 1 u svetu

Kada god se radi o putevima, WIRTGEN GROUP impresionira inovativnim rešenjima, procesima koji su stekli medjunarodno priznanje, raspolažemo sazrelim, kompletnim proizvodnim programom, koji je dorastao najvišim zahtevima - bez obzira da li se radi o zemljanim radovima, novim putevima ili rehabilitaciji asfaltnih ili betonskih kolovoza, od uzane bilicklističke staze pa sve do aerodromskih pista za uzletanje i sletanje, širom sveta - imajte i Vi poverenja u lidera na tržištu.

Naši brendovi na polju Road Technologies

WIRTGENVÖGELEHAMM

Mineral Technologies

Na putu ka uspehu

Kada se radi o eksploataciji nalazišta minerala i preradi mineralnih sirovina, naša inovativna rešenjia su impresivna i imamo tehnologiju koja je u praksi proverena, sve je uskladjeno prema najekstremnijim uslovima rada.

Bilo da se radi o vadjenu tvrdog mineralnog agregata ili eksploataciji uglja sa radom u 3 smene, kod rada drobilice i sita u kamenolomu: najviši nivo pouzdanosti i niski operativni troškovi to su karakteristike koje govore u prilog korišćenju tehnologije WIRTGEN GROUP. Činjenice na koje možete da se oslonite.

Naši brendovi na polju Mineral technologies

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

SR