Ubedljiva i jaka prisutnost na licu mesta

Pouzdan lokalni partner kod prodaje i servisa zlata vredi: Wirtgen Vam nudi širok spektar usluga za sve varijante izgradnje puteva i eksploataciju i preradu korisnih minerala - sve prema Vašim indvidualnim zahtevima. Sa puno predanost i "know-how"-a, naš iskusni tim Vam garantuje uspeh u svakom radnom danu.

Vodeći proizvodi na tržištu i odličan servis sa proverenim standardom kvaliteta daju Vam sigurnost, koja Vam je potrebna u oštroj konkurenciji. Sa brendovima sa dugogodišnjom tradicijom WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN i BENNINGHOVEN uvek ste na pravom putu uspeha

Naša organizacija prodaje i servisa - zaokružena stvar od A do Š

Mi smo više od isporučioca mašina: dugogodišnje partnerstvo kod pitanja servisa počinje direktno sa isporukom mašine. Za sva pitanja u vezi mašine i njenog rada, na raspolaganju Vam je naš tim stručnjaka iz servisne službe. Naši iskusni stručnjaci garantuju brzu reakciju i pouzdana rešenja. Mi uvek imamo direktnu vezu sa matičnom fabrikom WIRTGEN GROUP - jaka podrška kad god je potrebno.

Na našem vebsajtu možete otkiriti čitav spektar naših ponuda inovativnih mašina i tehnologija, stupite odmah sa nama u kontakt!

SR