WIRTGEN GROUP - jaka grupa preduzeća

Mi smo preduzeće iz korporacije WIRTGEN GROUP, internacionalno aktivnom uduženju preduzeća iz industrije građevnih mašina s tradicionalnim brendovima proizvoda WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN i BENNINGHOVEN, sa svojim matičnim pogonima u Nemačkoj, kao i lokalnim proizvodnim mestima u Brazilu, Kini i u Indiji.

Kao tehnološki vodeća firma svojim klijentima nudimo mašine za cestogradnju i za servisiranje drumova, postrojenja za eksploataciju i obradu korisnih i recikliranih materijala, kao i za proizvodnju asfalta.

Cifre i činjenice

Broj zaposlenih okruglo 8.700
Promet WIRTGEN GROUP 2018 preko 3 milijarde eura
Preduzeća za prodaju i servis 55
Ovlašćeni dileri preko 150

Matične fabrike WIRTGEN GROUP u Nemačkoj

Naše visokorazvijene matične fabrike specijalizovane za mašinogradnju nalaze se u Nemačkoj. Sve fabrike raspolažu specifičnim "know-how"-om koji se razvijao tokom nekoliko decenija. U proizvodnji svake pojedinačne fabrike lanac kompletne proizvodnje od razvoja mašine do montaže i kontrole kvaliteta orijentisan je na proizvodni program odredjenog brenda.

Lokalni proizvodni pogoni u Brazilu, Kini i Indiji

Proizvodni pogoni WIRTGEN GROUP u inostranstvu u Brazilu, Kini i Indiji, takodje ispunjavaju visoke zahteve kvaliteta i efikasnosti u proizvodnji. Odatle WIRTGEN GROUP opslužuje lokalna tržišta u Latinskoj Americi i Aziji. Na licu mesta proizvodimo opremu, koja je uskladjena sa specifičnim zahtevima naših kupaca iz odredjene zemlje. Pri tome posebnu pažnju poklanjamo proizvodnji opreme koja se traži na tržištu ali gde postoji i udeo nabavke iz lokalne proizvodnje.

Svetska mreža filijala i dilera

Svuda na svetu WIRTGEN GROUP je zastupljena preko sopstvenih firmi za prodaju opreme i servis ili preko odabranih dilera kao jakih partnera. Rasprostranjena mreža za prodaju i servis impresionira kroz kompetentnu prisutnost na licu mesta, nudeći uvek rešenja koja u prvi plan stavljaju zahteve kupca. Visok nivo servisne ponude zagarantovan je kako preko sopstvenih filijala tako i preko autorizovanih dilera WIRTGEN GROUP.

SR