Pouzdana rešenja

Kada kupac kupi neku mašinu WIRTGEN GROUP, za nas je prirodno da sa njim uspostavimo tesne partnerske odnose pune poverenja. Pri tom su utemeljene konsultantske usluge i velika profesionalna stručnost suštinske karakteristike naših servisnih aktivnosti.

RADIONIČKI SERVIS

Popravka, nega i održavanje vaših mašina

U savremenim radionicama u okviru naših 55 filijala i kod više od 150 distributera širom sveta možemo da ponudimo čitav asortiman pouzdanih radioničkih servisa: naše profesionalno osoblje, koje se redovno i prvoklasno obučava, na licu mesta obavlja radionički servis na fabričkom nivou.

Naše radionice nude usluge kao što su pregled, održavanje i remont, kao i popravka mašina. Osim toga, one garantuju pravilnu ugradnju dodatne opreme prema specifikacijama proizvođača. Stalna modernizacija, specijalni alati visokog kvaliteta, dijagnostički softver za analizu grešaka i optimalni radni procesi omogućavaju popravku mašine WIRTGEN GROUP u najkraćem roku.

U cilju optimalnih performansi i dugog radnog veka, habajući delovi se menjaju isključivo originalnim delovima WIRTGEN GROUP.

Radionički servis WIRTGEN GROUP – vrhunski kvalitet i brzina širom sveta.

Vaše prednosti

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Najmodernije radionice širom sveta
 • SPECIJALIZACIJA:
  Kvalifikovano profesionalno osoblje koje se redovno obučava
 • KVALITET:
  Radionički servis na fabričkom nivou
 • DODATNA OPREMA:
  Pravilna ugradnja paketa za naknadnu ugradnju
 • POUZDANOST:
  Korišćenje originalnih delova

Odmah zakažite sastanak sa nama.

SERVIS NA GRADILIŠTU

Tamo smo gde smo vam potrebni

Ispunjavamo svoja servisna obećanja tako što vam uvek brzo i lako pomažemo na licu mesta. Čak i ako su problemi složeni!

Uz pomoć odgovarajuće opreme i potrebnih specijalnih alata, naši servisni tehničari odmah ponovo osposobljavaju vašu mašinu ili preventivno pregledaju njena postrojenja u cilju pouzdanog rada. Pristupačne lokacije naših filijala i distributera širom sveta omogućavaju nam brz pristup i pružanje pomoći kad god smo vam potrebni. Nudimo vam sveobuhvatnu tehničku podršku i profesionalne konsultantske usluge za primenu. Osim toga, lokalni stručnjaci mogu po potrebi da se oslone na znanje naših stručnjaka u glavnim fabrikama.

Bez obzira na to da li je reč o mašinama WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN i BENNINGHOVEN ili mašinama naših sistemskih partnera, redovno obučavani servisni tehničari koji rade za WIRTGEN GROUP poznaju ih i spolja i iznutra. Zato uvek možemo da vam ponudimo najbolju moguću podršku.

Servis na gradilištu WIRTGEN GROUP – servis na licu mesta koji rešava sva vaša pitanja.

Servis na licu mesta

Naš servisni tim je uvek spreman da sasluša vaša pitanja i da se u hitnom slučaju pobrine za brzo rešavanje problema.

Vaše prednosti

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Brz odziv uz pomoć lokalnih servisnih stručnjaka
 • VRHUNSKA OPREMA:
  Brza dijagnostika i otklanjanje grešaka uz pomoć specijalnih alata
 • SVEOBUHVATAN SERVIS:
  Stručna tehnička podrška i profesionalne konsultantske usluge za primenu
 • VELIKA SVETSKA MREŽA:
  Podrška lokalnog tima od strane glavnih fabrika
 • NAJBOLJA PRIPREMA:
  Redovno obučavanje servisnog osoblja u glavnim fabrikama

Javite nam se!

SR