Bine poziționați pentru clienții noștri

Succesul este o chestiune de structură: pentru acest motiv, WIRTGEN GROUP a împărțit tehnologiile sale în două domenii de activitate - tehnologii de construcție drumuri și tehnologii de prelucrarea a resurselor minerale. Tehnologiile de construcții drumuri cuprind construcția de drumuri noi și reabilitarea drumurilor. Tehnologiile Extragere și prelucrare minerale cuprind zăcămintele de minereuri și prelucrarea resurselor minerale și a materialelor de reciclare.

Cu două domenii de activitate, cinci mărci puternice și produse atent coordonate, WIRTGEN GROUP poate oferi o soluție pentru fiecare aplicație.

Tehnologii Construcții drumuri

Numărul 1 la nivel mondial

Când ne referim la drumuri, WIRTGEN GROUP oferă soluții inovatoare și convingătoare, tehnici și procese recunoscute la nivel internațional și o gamă completă de mașini, care satisfac cele mai ridicate cerințe. Fie tehnologii pentru terasamente, pentru construcția de drumuri noi sau reabilitarea de drumuri de asfalt sau beton, de la piste de biciclete până la piste de aeroporturi din întreaga lume, vă puteți baza pe liderul de piață.

Mărci din domeniul Tehnologii Construcții drumuri

WIRTGENVÖGELEHAMM

Tehnologii extragere si prelucrare minerale

Pe drumul spre succes

La exploatarea zăcămintelor de minereuri și la prelucrarea materiilor prime minerale, WIRTGEN GROUP convinge prin soluții practice inovatoare, adaptate condițiilor extreme.

Fie la extragerea de piatră dură sau de cărbune prin exploatare în trei schimburi sau la prelucrarea cu stații de concasare și sortare interconectate în carieră: fiabilitate ridicată și costuri reduse de operare sunt caracteristici care vorbesc despre tehnologiile WIRTGEN GROUP. Vă puteți baza pe acestea.

Mărci din domeniul Tehnologii minerale

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

RO