Revista utilizatorilor

Ne face o deosebită plăcere ca începând din acest moment să vă prezentăm inovații și tehnologii interesante, să vă oferim informaţii privind tehnologia aplicaţiilor, precum şi relatări de pe şantiere spectaculoase din întreaga lume. Aici vor fi incluse toate cele 5 mărci ale WIRTGEN GROUP. Pentru dumneavoastră, dragi cititori, echipa noastră de redacţie va pregăti cu profesionalism şi multă pasiune reportaje şi articole pe teme tehnologice privind WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN şi BENNINGHOVEN. RoadNews vă ține la curent cu cele mai noi evoluții tehnologice şi cu cele mai importante subiecte din branşa noastră.

Ediţia RoadNews 07 (Aprilie 2019)

OPEN (PDF)

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2018, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.700 de angajați.

RO