1. Noutăţi și ştiri de presă
  2. Târguri şi evenimente
  3. WIRTGEN GROUP FORUM
  4. Material informativ
  5. Video
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ultimele știri din lumea a WIRTGEN GROUP

Dezvoltarea de noi produse și tehnologii, proiecte de un viu interes pe şantierele din întreaga lume, expoziții şi târguri la nivel mondial: Fiți la curent cu ultimele noutăți de la WIRTGEN GROUP.

Ştiri locale

Noutăţi și ştiri de presă de la WIRTGEN ROMANIA
Deschideti articolele


Videoclip de prezentare generală

Cum, tehnologii inovatoare de conducere evolua și cum exemplar muncă servicii post-vânzare - în întreaga lume? Vă rugăm să urmăriţi videoclipul și broșurile de prezentare.

Broșuri de prezentare generală

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2018, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.700 de angajați.

RO