Soluţii fiabile

Pentru noi, existenţa unui parteneriat strâns şi de încredere cu clienţii noştri după achiziţionarea unei maşini de la WIRTGEN GROUP este un lucru de la sine înţeles. Caracteristicile esenţiale ale activităţilor noastre de service sunt consultanţa fundamentată pe experienţă şi înaltele competenţe de specialitate.

SERVICE DE ATELIER

Reparaţii, îngrijire şi întreţinere pentru maşinile dvs

În atelierele moderne din cele 55 de filiale şi peste 150 de distribuitori la nivel mondial, avem capacitatea de a vă oferi toată gama de servicii de atelier fiabile: personalul nostru de specialitate, instruit regulat şi la cele mai înalte standarde, vă oferă la faţa locului servicii de atelier la nivelul calitativ al fabricii.

Din oferta de servicii a atelierelor noastre fac parte lucrările de inspecţii, întreţinere şi mentenanţă a maşinilor, precum şi lucrările de reparaţii şi recondiţionare. Însă tot aici se asigură şi montarea corespunzătoare a dotărilor suplimentare, pe baza specificaţiilor producătorilor. Modernizarea permanentă, sculele speciale de înaltă calitate, software-ul de diagnoză pentru analiza defecţiunilor şi procesele de lucru optimizate - toate acestea fac posibil ca maşina dvs. de la WIRTGEN GROUP să fie din nou operaţională în cel mai scurt timp.

Pentru a asigura performanţe optime în exploatare şi o durată de serviciu îndelungată, pentru înlocuirea pieselor de uzură folosim exclusiv piese originale WIRTGEN GROUP.

Serviciile de atelier WIRTGEN GROUP – rapide şi de primă clasă la nivel mondial.

Avantajele dumneavoastră

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  servicii moderne de top, la faţa locului oriunde în lume
 • SPECIALIZARE:
  personal de specialitate calificat, instruit regulat
 • CALITATE:
  servicii de atelier la nivel calitativ de fabrică
 • DOTĂRI SUPLIMENTARE:
  montare corespunzătoare a pachetelor de echipări ulterioare
 • FIABILITATE:
  utilizarea pieselor originale

Stabiliţi chiar azi o întâlnire cu noi.

SERVICE PE ŞANTIER

Suntem acolo unde aveţi nevoie de noi

Ne onorăm promisiunile de service – cu ajutor rapid şi deloc complicat, oricând la faţa locului. Şi în cazul unor probleme complexe!

Cu ajutorul unei echipări bune şi cu sculele speciale necesare, tehnicienii noştri de service vor face ca maşina dvs. să fie din nou disponibilă imediat sau vor efectua inspecţii preventive ale instalaţiilor pentru o exploatare fiabilă. Sediile, amplasate favorabil din punct de vedere al traficului, ale filialelor şi distribuitorilor noştri internaţionali permit căi de acces scurte şi un ajutor rapid ori de câte ori aveţi nevoie de noi. Vă oferim asistenţă tehnică cuprinzătoare şi consultanţă profesională pentru utilizare. În plus, atunci când este necesar, specialiştilor de la faţa locului le sunt alături şi experţii noştri din fabricile de bază, cu cunoştinţele lor.

Indiferent că este vorba despre maşini WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, BENNINGHOVEN sau despre maşini ale partenerilor noştri de sistem – tehnicienii noştri de service, care beneficiază de instruiri regulate, vă cunosc maşinile la perfecţie. Astfel putem să vă oferim oricând cel mai bun sprijin posibil.

Service de şantier de la WIRTGEN GROUP – lucrări de service la faţa locului, care nu lasă nicio dorinţă neîndeplinită.

Service la faţa locului

Echipa noastră de service este întotdeauna deschisă întrebărilor dvs. şi, în cazuri de urgenţă, va asigura întotdeauna o soluţionare rapidă a problemelor.

Avantajele dumneavoastră

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  timpi de reacţie scurţi, cu experţi de service la faţa locului
 • DOTĂRI DE TOP:
  diagnoză rapidă şi remedierea defecţiunilor cu scule speciale
 • SERVICE CUPRINZĂTOR:
  asistenţă tehnică competentă şi consultanţă profesională pentru utilizare
 • REŢEA LA NIVEL MONDIAL:
  asistenţă din fabricile de bază pentru echipele de la faţa locului
 • PREGĂTIŢI OPTIM:
  angajaţi de service instruiţi regulat în fabricile de bază

Contactaţi-ne!

RO