WIRTGEN GROUP piese de schimb de origine - promotie speciala 2017/2018

Nimic nu poate fi mai important decât fiabilitatea mașinii dvs. De aceea vă oferim acum piesele de origine WIRTGEN GROUP la prețuri atractive.

Găsiţi detaliile necesare în ultimul nostru pliant pentru a vă asigura durata de exploatare ridicată, fiabilitate şi disponibilitate a utilajelor dvs. Preturile noastre speciale pentru piese de origine WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN și BENNINGHOVEN sunt valabile in perioada 1 noiembrie 2017- 31 martie 2018.

Vom răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți despre prețuri și comenzi.

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2017, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.200 de angajați.

RO