Piese de schimb WIRTGEN GROUP

Pentru calitate şi o durată de serviciu îndelungată

Piesele de schimb originale WIRTGEN GROUP nu pot fi înlocuite cu nimic: adaptate optim la cerinţele impuse de utilizator şi maşină, ele se evidenţiază printr-o durată de serviciu îndelungată, o calitate excepţională şi un montaj simplu.

PIESE ORIGINALE

Numai ce este original se va putea ridica la nivelul cerinţelor dvs.

Piese originale WIRTGEN GROUP

Experienţa noastră îndelungată din practică, acumulată pe şantierele din întreaga lume, este integrată şi în proiectarea şi dezvoltarea pieselor noastre schimb originale WIRTGEN GROUP. Corelate cu precizie la cerinţele impuse de maşinile noastre performante, ele sprijină în mod optim randamentul acestora.

Cu piesele de schimb originale WIRTGEN GROUP puteţi fi siguri că faceţi ceea ce trebuie pentru parcul dvs. de utilaje. O defectare a unei maşini, chiar şi pe o durată scurtă, înseamnă pierderi de timp şi de bani. De aceea, aveţi încredere în ceea ce vă pot oferi numai piesele de schimb originale, realizate cu cele mai moderne procedee de fabricaţie: cea mai bună calitate, pentru fiabilitate maximă şi o durată de serviciu îndelungată.

Livrare neîntârziată

Specialiştii noştri de service de la faţa locului vă oferă consultanţă detaliată la achiziţionare şi vor asigura o derulare rapidă şi fără probleme a comenzii dvs. Depozitele noastre de piese de schimb bine structurate din întreaga lume şi sistemul nostru logistic bine gândit ne permit să vă livrăm piesa de schimb originală pe care o doriţi neîntârziat şi în mod fiabil în orice loc din lume, chiar şi în cazul unor durate mai lungi ale importurilor. Serviciile de încredere ale departamentului de piese de schimb WIRTGEN GROUP vor ajunge la dvs. chiar şi în cele mai îndepărtate şantiere.

Piesele de schimb originale WIRTGEN GROUP – fiabilitate maximă, durată de serviciu îndelungată şi disponibilitate rapidă.

Avantajele dumneavoastră

 • ÎNALTĂ CALITATE:
  pentru o durată de serviciu îndelungată a utilajelor
 • DISPONIBILITATE OPTIMĂ:
  livrare rapidă datorită capacităţilor mari de depozitare şi unor servicii moderne de logistică
 • CONSULTANŢĂ COMPETENTĂ:
  specialişti de service cu cunoştinţe de specialitate fundamentate
 • ASISTENŢĂ DE PRIMA CLASĂ:
  derularea rapidă şi fiabilă a comenzilor
 • STRUCTURARE EXCELENTĂ:
  pachete cuprinzătoare de service şi de întreţinere, corelate tematic

PARTS AND MORE

Mult mai mult decât asistenţă pentru lansarea comenzilor

Vă oferim mult mai mult decât doar piese de schimb originale. Cu WIRTGEN GROUP Parts and More beneficiaţi de un sistem cuprinzător care vă sprijină în activitatea de zi cu zi cu maşinile dvs. de la WIRTGEN GROUP.

CATALOGUL PARTS AND MORE

Un instrument unic în branşă, din punct de vedere al volumului şi uşurinţei excepţionale la utilizare. Acesta vă oferă o imagine de ansamblu a celor mai importante piese originale WIRTGEN GROUP şi reprezintă ajutorul ideal pentru comenzi, cu informaţii suplimentare extrem de valoroase.

PARTS AND MORE ONLINE

Accesibil oricând în întreaga lume prin intermediul paginii de internet www.partsandmore.net. Aici veţi regăsi piesele de schimb şi de uzură originale WIRTGEN GROUP într-o formă structurată clar. Utilizaţi şi serviciile noastre online pentru a găsi produsul optim pentru utilajele dvs. În doar câţiva paşi ajungeţi la gama largă şi cu prezentare clară a lubrifianţilor şi filtrelor adecvate, precum şi a pachetelor de întreţinere şi de filtre.

Parts and More – un mijloc auxiliar indispensabil pentru o mentenanţă optimă, pe termen lung, a maşinii dvs. WIRTGEN GROUP.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Aceste broşuri vă oferă cunoştinţe fundamentale din domeniul pieselor de schimb originale de la WIRTGEN GROUP. În punctul central se află înainte de toate cele mai importante proprietăţi privind uzura, interacţiunile dintre componentele avariate, precum şi mentenanţa profesională.

Către pagina de descărcare

Avantajele dumneavoastră

 • CUPRINZĂTOR:
  informaţii despre piese şi informaţii de comandă pentru toate mărcile
 • PRACTIC:
  asistenţă pentru o comandă sistematică şi facilă pentru utilizator
 • REPREZENTARE SUGESTIVĂ::
  detalii valoroase cu privire la modul de funcţionare şi alcătuirea pieselor noastre originale
 • INFORMATIV:
  cunoştinţe utile despre piesele noastre originale
 • UTIL:
  sugestii de întreţinere şi asistenţă la evaluarea gradului de uzură
RO