Acorduri de service WIRTGEN GROUP

Pachetul cuprinzător care vă scuteşte de orice griji

Prin acordurile noastre de service personalizate vă oferim activităţi de service cuprinzătoare pe întreaga durată de serviciu a maşinii dvs., care vă reduc eforturile şi vă permit să vă concentraţi la activitatea zilnică.

SMART SERVICE

Acorduri de service: create special pentru dvs.

Cu WIRTGEN GROUP SmartService veţi asigura disponibilitatea permanentă a unui parc de utilaje perfect întreţinut. Beneficiaţi de avantajele pe care vi le oferă pachetul nostru de servicii, cum ar fi eficienţa economică, reducerea la minimum a timpilor de stagnare, păstrarea valorilor, confort şi siguranţă. Şi aspectul cel mai bun: nu trebuie să vă preocupaţi de nimic. Toate activităţile de service, inclusiv eforturile necesare de administrare şi de organizare sunt preluate de noi automat şi fără solicitare, astfel încât nu va fi uitată nicio inspecţie.

În combinaţie cu WITOS FleetView, vă oferim suplimentar un service asistat telematic, care stabileşte noi etaloane în ceea ce priveşte prevenţia, rapiditatea de reacţie şi eficienţa.

WIRTGEN GROUP SmartService – pentru că lucrările de service sunt Smart.

Descărcare (PDF)

Avantajele dumneavoastră

 • CONFORT:
  disponibilitatea permanentă a unui parc de maşini întreţinute perfect
 • EFICIENŢĂ ECONOMICĂ:
  rentabilitate mărită prin scăderea costurilor de exploatare
 • PĂSTRAREA VALORII:
  valoare de revânzare mărită datorită intervalelor de întreţinere regulate şi documentate
 • SIGURANŢĂ:
  verificări regulate pentru înalte standarde de siguranţă a maşinilor
 • FIABILITATE:
  utilizarea pieselor originale pentru o durată de serviciu îndelungată a maşinilor

SOLUŢIA TELEMATICĂ WITOS FLEET VIEW

Siguranţă şi asistenţă în planificare

Sistemul telematic WITOS FleetView al WIRTGEN GROUP optimizează managementul flotei şi cel de service al maşinilor dvs. de la WIRTGEN, VÖGELE şi HAMM. Datorită procesării, transmiterii, vizualizării şi evaluării - susţinute de sistem - ale datelor maşinii şi datelor de poziţie, procesele dvs. vor deveni şi mai eficiente.

Portofoliul de servicii oferite de WITOS FleetView se extinde de la controlul specific al stării de funcţionare a maşinilor în utilizarea zilnică până la asistarea proceselor de întreţinere şi de diagnoză. Astfel vor fi reduşi la minimum timpii de reacţie şi cei de stagnare, iar lucrările de întreţinere vor putea fi optimizate.

Dincolo de acestea, prin intermediul unei interfeţe standardizate server-2-server, interfaţa de date WITOS FMI (Fleetmanagement Interface) vă oferă suplimentar posibilitatea să importaţi date în sisteme deja existente.

În plus, acordurile de inspecţii şi de întreţinere SmartService, adaptate specific la maşinile dvs., completează optim facilităţile oferite de WITOS FleetView – de exemplu prin lucrări de întreţinere calificate, servicii pentru reducerea la minimum a timpilor de stagnare sau o documentare specifică a măsurilor implementate. În acest mod este posibilă optimizarea costurilor şi o păstrare pe termen lung a valorii maşinilor dvs.

WIRTGEN GROUP Telematics and On-Site Solutions este disponibil numai în anumite ţări. Datele transmise depind de numărul de serie al maşinii.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi!

WITOS FleetView, soluţia telematică inteligentă de la WIRTGEN GROUP.

Avantajele dumneavoastră

 • VEDERE DE ANSAMBLU A FLOTEI:
  informaţii, independente de locaţie şi de timp, cu privire la starea de funcţionare
 • DESCONGESTIONARE:
  procese de planificare simple, fără transporturi inutile
 • TRANSPARENŢĂ:
  întreţinere simplificată datorită analizelor detaliate ale comportamentului de funcţionare şi de utilizare al maşinilor
 • RAPID:
  timpi de reacţie scurţi în caz de deranjamente
 • EFICIENŢĂ:
  reducerea la minimum a timpilor de stagnare prin derularea optimă a operaţiunilor de service
RO