Cheia spre succes

Producătorii din WIRTGEN GROUP sunt specialişti în domeniile lor şi dispun de o experienţă de decenii în utilizarea produselor lor. De aceste competenţe beneficiază clienţii noştri din întreaga lume şi vă punem cu plăcere la dispoziţie cunoştinţele noastre.

TRAINING

Teoria noastră o reprezintă practica

Prin gama noastră largă de programe de training vă instruim angajaţii, în vederea unei exploatări eficiente şi rentabile a maşinilor dvs. de la WIRTGEN GROUP. O instruire calificată a operatorului şi cunoştinţele de specialitate necesare cu privire la întreţinere şi mentenanţă reprezintă condiţia de bază pentru o utilizare optimă şi pe termen lung a utilajelor.

În Centres for Training and Technology, pe scurt CTT, din fabricile noastre de bază şi din filiale sau direct la faţa locului, experţii noştri îşi vor împărtăşi cunoştinţele de specialitate operatorilor, şefilor de şantier, tehnicienilor de service şi personalului din ateliere. Cu gama largă de programe de training corelate cu provocările zilnice care intervin pe şantiere, vă instruim angajaţii în grupuri mici în locaţii moderne şi la faţa locului prin unităţi de instruire bazate pe practică, pentru un succes optim de învăţare.

Pe lângă gama largă de servicii în domeniul instruirilor de specialitate şi a celor privind maşinile, precum şi de şcolarizări privind piesele de schimb şi de uzură, la noi puteţi beneficia şi de traininguri individuale, alcătuite specific cerinţelor dvs.

Traininguri WIRTGEN GROUP – instruire profesională pentru angajaţi cu cea mai bună calificare.

Programul nostru de şcolarizări

Pentru informaţii detaliate, vă rugăm să ne contactaţi!

Avantajele dumneavoastră

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  training la faţa locului sau în fabricile noastre principale şi în filiale
 • PRODUCTIVITATE:
  creşterea disponibilităţii maşinilor
 • CUNOŞTINŢE DE SPECIALITATE:
  învăţare de la experţii WIRTGEN GROUP
 • EFICIENŢĂ:
  creşterea productivităţii maşinilor prin utilizarea lor profesională
 • INDIVIDUALITATE:
  create special pentru cerinţele dvs.

CONSULTANŢĂ PENTRU UTILIZARE

Mai mult know-how, rentabilitate mărită

În intervenţiile pe şantier, în carierele de piatră sau la producţia de asfalt, consultanţa noastră de utilizare îi sprijină pe şoferii utilajelor să exploateze maşinile WIRTGEN GROUP la întregul lor potenţial, să evite greşelile de utilizare şi să obţină la final un rezultat optim al muncii.

Tehnicienii calificaţi şi specialiştii de şantier ai WIRTGEN GROUP vă oferă consultanţă profesională atât înainte de utilizarea planificată, cât şi la execuţie – fie pe şantier, fie în centrele de colectare şi reciclare. Astfel îi sprijinim pe clienţii noştri în obţinerea unor rezultate şi mai bune. Fie că este vorba despre reciclare la rece, InLine Pave, oscilaţie, prepararea materialului reciclat sau producerea asfaltului – specialiştii WIRTGEN GROUP vă oferă consultanţă profesională cu privire la procedeele noastre inovatoare.

Profitaţi de cunoştinţele noastre de specialitate pe tema dotărilor suplimentare. Vă explicăm cum puteţi beneficia de acestea pentru a putea extinde considerabil domeniul de utilizare al utilajului dvs.

WIRTGEN GROUP consultanţă pentru utilizare – cunoştinţele noastre reprezintă avantajul dvs.

Avantajele dumneavoastră

 • PERFECT:
  rezultate mai bune în muncă prin utilizarea ideală a maşinilor
 • PROFESIONAL:
  consultanţă atât înainte de utilizarea planificată, cât şi la execuţie, la faţa locului
 • DIVERSIFICARE:
  utilizarea eficientă a unor posibilităţi extinse de exploatare a utilajului dvs.
 • SPECIALIZAT:
  utilizarea specifică a procedeelor şi metodelor speciale
 • ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ:
  utilizarea completă a performanţelor maşinilor

SISTEMUL DE INFORMAŢII WIDOS

Documentaţia completă într-un singur sistem

WIDOS este documentaţia electronică cuprinzătoare pentru toate seriile de fabricaţie de la WIRTGEN, VÖGELE, HAMM şi KLEEMANN într-un singur sistem. Datorită actualizărilor regulate, cu WIDOS sunteţi în permanenţă la curent. Documentaţia digitală conţine catalogul complet al pieselor de schimb, instrucţiuni de exploatare, scheme hidraulice, electrice şi de instalare a furtunurilor, date ale maşinilor, manuale de siguranţă şi multe altele.

Versiunea pentru începători WIDOS Basic fără servicii de actualizare regulate o primiţi gratuit odată cu maşina, potrivit gamei de produse.

Cu dispunere clară şi uşor de operat, acesta vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie în activitatea zilnică cu maşinile dvs. Identificaţi repede şi deloc complicat componentele necesare şi comandaţi piesa aleasă printr-o simplă apăsare de buton.

WIDOS – un instrument indispensabil al WIRTGEN GROUP pentru personalul din ateliere, tehnicienii de service, cumpărători şi directorii tehnici.

Avantajele dumneavoastră

 • ACTUAL:
  întotdeauna la curent prin serviciile de actualizare regulată
 • UTIL:
  instrucţiuni cuprinzătoare de utilizare, service şi întreţinere
 • COMPLET:
  scheme detaliate hidraulice, electrice şi de instalare a furtunurilor
 • CUPRINZĂTOR:
  toate datele importante şi dimensiunile pentru gamele noastre de produse
 • CONFORTABIL:
  identificarea rapidă a componentelor şi comanda lor simplă printr-o apăsare de buton
RO