Gama noastră de servicii în domeniul asistenţei pentru clienţi

Pentru întregul ciclu de funcţionare al maşinii dvs. beneficiaţi de asistenţă de încredere, perfect adaptată nevoilor dvs. Serviciile WIRTGEN GROUP oferă întotdeauna soluţia potrivită - fie într-un atelier profesional, la faţa locului pe şantier, în unitatea de service pentru piese de schimb sau prin intermediul training-urilor noastre cuprinzătoare.

Wsparcie techniczne
Części zamienne
Know-How
Umowy serwisowe

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2018, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.700 de angajați.

RO