Puternic şi convingător la nivel local

Un partener local de încredere pentru vânzări și service, care face toţi banii: vă oferim o gamă extinsă de utilaje pentru toate sectoarele construcţiei de drumuri care să satisfacă cerinţele dumneavoastră în practică. Cu pasiune şi angajament deplin, echipa noastră motivată vă garantează succesul pe şantier.

Produsele cu poziţia de lider de piaţă şi service de top, cu standarde calitative ridicate vă oferă siguranţa de care aveţi nevoie în condiţiile concurenţei intense. Cu ajutorul mărcilor de succes şi de tradiţie ale WIRTGEN GROUP avansaţi cu viteză pe drumul către succes.

Echipa noastră de vânzări și service - un concept perfect de la A la Z

Noi suntem mai mult decât un furnizor de utilaje: un parteneriat de asistență tehnică de lungă durată începe direct cu livrarea mașinii. Pentru toate întrebările legate de utilaj și de modul de funcționare, echipa noastră de specialiști de service este întotdeauna aproape de clienți. Specialiștii noștri de service asigură un timp de răspuns scurt și soluții specializate tuturor solicitărilor clienților. De asemenea, pentru un suport tehnic complet, suntem permanent în contact direct cu principalele uzine ale WIRTGEN GROUP - .

Vizitați site-ul nostru pentru a descoperi o gamă largă de utilaje și tehnologii inovatoare și de a lua legătura cu noi astăzi !

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2018, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.700 de angajați.

RO