WIRTGEN GROUP – un consorţiu puternic

Noi suntem membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial în sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN și BENNINGHOVEN cu sediile și uzinele centrale aflate în Germania și uzine de producție locală în Brazilia, China și India.

În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.

Cifre şi fapte

Număr de angajați circa 8.700
Cifră de afaceri a WIRTGEN GROUP in anul 2018 peste 3 miliarde de euro
Filiale proprii 55
dealeri autorizaţi peste 150

Fabricile principale ale WIRTGEN GROUP în Germania

Fabricile principale, de ultima generatie, ale celor marci sunt amplasate in Germania. Acestea dispun de know-how tehnologic specific acumulat de-a lungul mai multor decenii. La fiecare dintre cele patru fabrici principale , întregul proces de productie de la conceptie, proiectare/dezvoltare a utilajelor până la montaj și asigurare a calității este special conceput pentru fiecare gamă de produse ale fiecarei marci.

Centre locale de producţie în Brazilia, China şi India.

Centrele de producție din strainatate ale WIRTGEN GROUP din Brazilia, China și India indeplinesc cerințele ridicate privind calitatea și eficiența în procesul de producție. Din aceste centre WIRTGEN GROUP furnizeaza piețelor locale din America Latină și Asia. Produse adaptate cerințelor naționale specifice clienților noștri sunt fabricate la nivel local. Punem mare accent pe o producție orientată spre piață si pe aprovizionare de pe plan local.

Retea globala de filiale proprii şi dealeri autorizaţi

WIRTGEN GROUP este reprezentat în toate regiunile lumii de catre filiale proprii de vânzări si service și dealeri autorizati ca parteneri locali dinamici. Reteaua extinsa de vânzări și service impresioneaza cu prezență locală specializata, oferind permanent solutii care se concentrează pe cerințele clientului. Oferta de service de nivel înalt este asigurată atât prin filialele proprii ale Grupului Wirtgen și de către dealerii autorizați dedicati WIRTGEN GROUP.

RO