Veniti in echipa noastra - va asteptam sa lucrati impreuna cu noi!

Prin echipa noastră de vânzare şi service, reprezentăm la nivel local WIRTGEN GROUP. Personalul competent şi foarte motivat sunt un garant pentru succesul unui consorţiu, această condiţiile fiind aplicabilă fără îndoială şi pe această piaţă.

Sunteţi pasionat de maşini de construcţii?

Suntem interesaţi permanent de persoane care dau dovadă de entuziasm faţă de maşinile noastre. Sunteţi în căutarea unei noi provocări interesante? Atunci ar trebui să accesaţi ofertele noastre actuale de locuri de muncă.

În acest moment nu există posturi vacante. Vă rugăm să reveniţi în curând sau consultaţi site-ul WIRTGEN GROUP cu oferta locurilor de muncă la nivel mondial.

Consultați site-ul WIRTGEN GROUP pentru oferta locurilor de muncă la nivel mondial: www.wirtgen-group.com/career.

WIRTGEN ROMANIA este membru al WIRTGEN GROUP, un grup de companii care operează la nivel mondial din sectorul de mașini de construcții și care cuprinde mărcile tradiționale de produse: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN si BENNINGHOVEN. În calitate de lider tehnologic, oferim clienților noștri soluții de mașini mobile pentru construcția de drumuri și de reabilitare a drumurilor, instalații pentru minerit și pentru prelucrarea mineralelor sau materialelor reciclate, precum și pentru producția de asfalt.
Cifrele noastre cheie : În 2018, WIRTGEN GROUP a realizat o cifră de afaceri consolidată de peste 3 miliarde de euro. In prezent WIRTGEN GROUP are 8.700 de angajați.

RO