Sterk og overbevisende på stedet

En pålitelig lokal partner når det gjelder salg og service er gull verd: Vi tilbyr et bredt effektspekter på alle områder når det gjelder veibygging som imøtekommer et hvert praktisk krav. Med lidenskap og full innsats sikrer vårt motiverte team suksessen på anleggsplassen.

Markedsledende produkter og topp service med meget høy kvalitetsstandard gir den sikkerhet som trengs i det harde konkurransemiljøet. Med de vellykkede og tradisjonsrike merkene WIRTGEN GROUP representerer, er du fremdeles på veien mot suksess.

På vår webside finner du tilbudsspekteret av innovative maskiner og teknologi, og ta gjerne kontakt med oss allerede i dag!

Vårt salg og vår service – en helhetlig sirkel fra begynnelse til slutt

Vi er mer enn kun en maskinleverandør: Et mangeårig servicepartnerskap starter direkte med maskinoverleveringen. Når det gjelder spørsmål vedrørende maskinen og driften av denne, står ekspertteamet fra vår kundeserviceavdeling alltid til rådighet. Våre servicespesialister sikrer deg korte reaksjonstider og raske løsninger. Vi har også alltid en god forbindelse til den aktuelle fabrikken i WIRTGEN GROUP, for ytterligere støtte i et hvert tilfelle.

NO