WIRTGEN GROUP – en sterk foretakssammenslutning

Vi er et selskap i WIRTGEN-GROUP, et internasjonalt selskap i anleggsmaskinindustrien med de tradisjonelle produktmerkene WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN med hovedkontorer i Tyskland og lokale produksjonssteder i Brasil, Kina og India.

Som teknologiledende tilbyr vi våre kunder maskiner for veibygging og veirehabilitering, utstyr for utvinning og foredling av prosesserte mineraler og resirkulerte materialer samt for produksjon av asfalt.

Tall og fakta

Antall ansatte omtrent 8,700
WIRTGEN GROUP omsetning i 2018 over 3 milliarder euro
Salgs- og serviceselskaper 55
utvalgte forhandlere mer enn 150

WIRTGEN GROUP fabrikker i Tyskland

Våre spesialiserte " State of the art" fabrikker ligger i Tyskland. Alle fabrikkene innehar spesifik teknologisk "Know How", som er bygget opp gjennom mange tiår. På alle fabrikkene, gjennom hele prosessen fra tegnebord til ferdig maskin og kvalitetskontroll, brukes denne "Know How" til å bygge de beste produkter. Alt dette for å spisse maskinene mot den jobben de skal gjøre.

Lokale fabrikker i Brasil , Kina og India

WIRTGEN GROUP´s fabrikker i Brasil, Kina og India har de samme kravene til kvalitet og effektivitet i sin produksjon som på våre andre fabrikker. Ut fra disse fabrikkene server WIRTGEN GROUP de lokale markedene i Latin America og Asia. Produkter spesielt laget for våre kunders nasjonale standarder og krav blir produsert lokalt. Vi legger stor vekt på å produsere og serve så lokalt som mulig.

Verdensomspennede nettverk av egne avdelinger og forhandlere

WIRTGEN GROUP er representert i alle verdensdeler, enten ved egne salgs og serviceavdelinger, eller via forhandlere som lokale samarbeidspartnere. det store salgs og service nettverket imponerer med sin kunnskapsrike nærhet, og tilbyr løsninger i henhold til kundens krav. Vårt servicenivå ivaretas både av egne avdelinger og dyktige , engasjerte WIRTGEN GROUP forhandlere.

NO