WIRTGEN GROUPs reservedeler

For kvalitet og lang levetid

Originale WIRTGEN GROUP-reservedeler kan ikke erstattes med noe annet: Optimalt avstemt mot brukerens og maskinens krav, utmerker de seg med lang levetid, fremragende kvalitet og enkel montering.

ORIGINALDELER

Kun originalt oppfyller kravene dine

WIRTGEN GROUPs originaldeler

Våre mange år med praksiserfaring samlet inn på byggeplassene rundt om i verden, påvirker utviklingen av våre originale WIRTGEN GROUP-reservedeler. Korrekt tilpasset våre effektive maskiners krav, støttes deres ytelse optimalt.

Med WIRTGEN GROUPs originaldeler kan du være sikker på at du gjør det beste for maskinparken din. Kun en kort maskinstans koster tid og penger. Stol derfor kun på hva originaldeler fremstilt med de mest moderne produksjonsprosesser, kan tilby deg: Den beste kvaliteten for størst pålitelighet og lang levetid.

Levering uten opphold

Våre servicespesialister på stedet gir deg utførlige råd ved kjøp og sørger for problemfri og hurtig gjennomføring av oppdraget ditt. Våre globalt godt assorterte reservedelslagre og vårt gjennomtenkte logistikksystem gjør det mulig for oss å levere deg den ønskede originaldelen også ved lengre importtider uten opphold og på pålitelig vis til alle steder i verden. Den pålitelige WIRTGEN-reservedelsservicen når frem til deg også på de fjerneste byggeplassene.

WIRTGEN GROUPs originaldeler – høyeste pålitelighet, lengste levetid og raskeste tilgjengelighet.

Dine fordeler

 • HØYESTE KVALITET:
  For lang maskinlevetid
 • OPTIMAL TILGJENGELIGHET:
  Rask levering gjennom høy lagerkapasitet og den mest moderne logistikken
 • KOMPETENT RÅDGIVNING:
  Servicespesialister med velunderbygd fagkunnskap
 • FØRSTEKLASSES OMSORG:
  Rask og pålitelig oppdragsgjennomføring
 • DET BESTE ASSORTIMENTET:
  Omfangsrike, tematisk avstemte service‑ og vedlikeholdspakker

PARTS AND MORE

Mye mer enn bestillingshjelp

Vi tilbyr deg mer enn kun originaldeler. Med WIRTGEN GROUP Parts and More utnytter du et omfattende system som hjelper deg i det daglige arbeidet med dine WIRTGEN GROUP-maskiner.

PARTS AND MORE-KATALOG

Når det gjelder omfang og den fremragende brukervennligheten, et enestående verktøy i bransjen. Du får et overblikk over de viktigste WIRTGEN GROUP-originaldelene og den ideelle bestillingshjelpen med verdifulle tilleggsopplysninger.

PARTS AND MORE ONLINE

Globalt tilgjengelig til enhver tid via internettsiden www.partsandmore.net. Her finner du igjen WIRTGEN GROUPs original‑ og slitasjedeler i en klart strukturert form. Bruk her også vår onlineservice for å finne det optimale produktet til maskinen din. Med få skritt kommer du til oversiktlig utarbeidede utvalg av egnede smøremidler, filtre, vedlikeholds‑ og filterpakker.

Parts and More – et uunnværlig hjelpemiddel for det optimale og langvarige vedlikeholdet av din WIRTGEN GROUP-maskin.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Denne brosjyren gir grunnleggende kunnskaper innen området WIRTGEN GROUP-originaldeler. I fokus står fremfor alt de viktigste slitasjeegenskapene, vekselvirkningen mellom de skadde komponentene samt fagriktig vedlikehold.

Til downloadområdet

Dine fordeler

 • OMFATTENDE:
  Markedsdekkende deler‑ og bestillingsinformasjon
 • PRAKTISK:
  Brukervennlig bestillingshjelp med system
 • ANSKUELIG:
  Viktige detaljer om funksjonsmåten og oppbyggingen av originaldelene våre
 • INFORMATIVT:
  Nyttig kunnskap om originaldelene våre
 • NYTTIG:
  Vedlikeholdstips og hjelp om slitasjevurdering
NO