Goed gepositioneerd voor onze klanten

Succes is ook een kwestie van structuur: om deze reden heeft de WIRTGEN GROUP zijn technologieën in twee sectoren verdeeld - Road en Mineral Technologies. Road Technologies bevat de technologieën voor de aanleg van nieuwe wegen en het herstel van wegen. Mineral Technologies omvat de technologieën voor de mijnbouw, minerale afzettingen en verwerking van minerale grondstoffen en hergebruik van materialen.

Met twee sectoren, vijf sterke merken en zorgvuldig gecoördineerde producten, kan WIRTGEN GROUP oplossingen bieden voor elke klus.

Road Technologies

De wereldwijde nummer 1

Als het gaat om wegen, biedt de WIRTGEN GROUP indrukwekkende en innovatieve oplossingen, internationaal erkende processen en een volwassen, naadloze reeks producten die aan de hoogste eisen voldoet. Of het nu voor grondverzet en steenbouw, aanleg van nieuwe wegen of het herstel van wegen, asfalt of beton wegen, smalle fietspaden of luchthaven startbanen over de hele wereld is - de WIRTGEN GROUP biedt haar klanten een indrukwekkend scala aan producten en diensten. Vertrouw op de marktleider.

Onze Road Technologies merken

WIRTGENVÖGELEHAMM

Mineral Technologies

Op de weg naar succes

Als het gaat om de minerale afzettingen en verwerking van minerale grondstoffen van de mijnbouw gaat, de WIRTGEN GROUP heeft indrukwekkende, innovatieve en praktische oplossingen die zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden.

Of het nu in de afbraak van harde steenmaterialen of steenkool in drie-ploegendienst is, of tijdens de werking van gekoppelde breek- of zeefapparatuur in de steengroeve: hoge betrouwbaarheid en lage operationele kosten zijn kenmerken die voor zich spreken bij het gebruik van de technologieën van de WIRTGEN GROUP. Daar kunt u op rekenen.

Onze Mineral Technologie merken

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

EN DE NL