Vijf sterke merken –
Één sterke group

De productmerken van de Wirtgen Group introduceren een geharmoniseerde look – De Corporate Group bestaande uit Wirtgen, Vögele, HAMM, Kleemann en Benninghoven zal de nieuwe look onthullen op de bauma 2016.

Bij de Wirtgen Group staat innovatie hoog in het vaandel en is elk merk een specialist in zijn eigen domein. Gericht op het visueel onderbouwen van de synergie en de aard van de individuele merken op zich, presenteert de Wirtgen Group zich met een frisse en uniforme Corporate Identity (CI). De nieuwe CI symboliseert de kracht van de gehele Wirtgen Group, welke zich in de loop der Jaren heeft ontwikkeld, en staat uiteindelijk voor één doel: De gezamenlijke focus van de merken ten behoeven van de klant.

De productmerken van de Wirtgen Group introduceren een geharmoniseerde look – De Corporate Group bestaande uit Wirtgen, Vögele, HAMM, Kleemann en Benninghoven zal de nieuwe look onthullen op de bauma 2016..

De productmerken van de Wirtgen Group introduceren een geharmoniseerde look – De Corporate Group bestaande uit Wirtgen, Vögele, HAMM, Kleemann en Benninghoven zal de nieuwe look onthullen op de bauma 2016.

“Er is steeds meer behoefte aan duidelijke berichtgeving in een steeds complexer wordende wereld. Een merk staat immers voor waarden, kwaliteit en overtuiging” zeggen de bestuurders van de Wirtgen Group, Jürgen Wirtgen en Stefan Wirtgen. “We zijn erin geslaagd om de sterke individuele merken te combineren tot een groep van bedrijven met wereldwijde activiteiten, zonder de individualiteit van de productmerken zelf te verliezen. De nieuwe CI zorgt er voor dat onze productmerken Wirtgen, Vögele, HAMM, Kleemann en Benninghoven zich kunnen presenteren met geharmoniseerde logo’s die de visie van de Wirtgen Group nog duidelijker naar voren brengt.

De nieuwe CI van de Wirtgen Group en de vijf productmerken zal voor het eerst worden gepresenteerd op de Bauma in München, van 11 tot en met 17 april 2016.

De nieuwe CI zal vanaf april 2016 wereldwijd worden geïmplementeerd. Ook de 55 Verkoop- en Servicelocaties zullen zich in de toekomst aan u presenteren in de gehele nieuwe look van de nieuwe CI.

EN DE NL