Betrouwbare oplossingen

Het onderhouden van een goede relatie met onze klanten na de aankoop van een WIRTGEN GROUP-machine is voor ons vanzelfsprekend. Onze serviceactiviteiten worden daarbij gekenmerkt door deskundig advies en hoog gespecialiseerde competenties.

WERKPLAATSSERVICE

Reparatie, revisie en onderhoud voor uw machines

In de moderne werkplaatsen van onze 55 vestigingen in de hele wereld en meer dan 150 dealers kunnen we het volledige spectrum van werkplaatsservices aanbieden: ons regelmatig en hoogopgeleid vakpersoneel op locatie garandeert een werkplaatsservice op bedrijfsniveau.

Inspectie, onderhoud en revisie van machines behoren net zoals reparatie en instandhouding tot het serviceaanbod in onze werkplaatsen. Maar ook de vakkundige inbouw van aanvullende uitrusting volgens de specificaties van de fabrikant worden hier uitgevoerd. Permanente modernisering, hoogwaardig speciaal gereedschap, diagnosesoftware voor foutopsporing en geoptimaliseerde werkprocessen zorgen ervoor dat uw WIRTGEN GROUP-machine in korte tijd weer gebruiksklaar is.

Voor optimale prestaties en lange levensduur vervangen wij slijtageonderdelen uitsluitend door originele onderdelen van de WIRTGEN GROUP.

De WIRTGEN GROUP-werkplaatsservice – wereldwijd eersteklas en snel.

Uw voordelen

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  zeer modern en wereldwijd voor u op locatie
 • SPECIALISERING:
  gekwalificeerd, regelmatig opgeleid vakpersoneel
 • KWALITEIT:
  werkplaatsservice op bedrijfsniveau
 • AANVULLENDE UITRUSTING:
  vakkundige inbouw van uitbreidingspakketten
 • BETROUWBAARHEID:
  gebruik van originele onderdelen

Maak vandaag nog een afspraak met ons.

BOUWPLAATSSERVICE

Wij zijn daar waar u ons nodig heeft

Wij komen onze servicebelofte na – met snelle en eenvoudige hulp op elk moment en op locatie. Ook bij complexe problemen!

Met behulp van een goede uitrusting en het vereiste speciaal gereedschap slagen onze servicetechnici er in om uw machine snel weer bedrijfsklaar te maken of preventieve installatie-inspecties uit te voeren voor een betrouwbare werking. Onze verkeersgunstig gelegen wereldwijde vestigingen en dealers zorgen voor korte rijafstanden en snelle hulp, wanneer u ons ook nodig heeft. We bieden u uitgebreide technische ondersteuning en professioneel advies over toepassingen. Indien nodig zullen onze experts uit het hoofdkantoor zich naar de locatie begeven om de specialisten met hun kennis bij te staan.

Ongeacht of het nu om machines van WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, BENNINGHOVEN of machines van onze systeempartners gaat – de regelmatig opgeleide servicetechnici van de WIRTGEN GROUP kennen hun machines van binnen en van buiten. Zo bieden we u op elk moment de bestmogelijke ondersteuning.

WIRTGEN GROUP werkplaatsservice – een service op locatie die geen wensen onbeantwoord laat.

Service op locatie

Ons serviceteam luistert altijd naar uw vragen en zorgt in noodgevallen voor een snelle probleemoplossing.

Uw voordelen

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  korte reactietijden door service-experts op locatie
 • UITSTEKEND UITGERUST:
  snelle diagnose en foutopsporing met speciaal gereedschap
 • OMVANGRIJKE SERVICE:
  vakkundige technische ondersteuning en professioneel advies over toepassingen
 • WERELDWIJD NETWERK:
  ondersteuning uit hoofdvestigingen voor het team op locatie
 • GOED VOORBEREID:
  regelmatig opgeleide servicemedewerkers in hoofdvestigingen

Neem contact met ons op!

EN DE NL