WIRTGEN GROUP-reserveonderdelen

Voor kwaliteit en duurzaamheid

Originele reserveonderdelen van de WIRTGEN GROUP zijn van uitstekende kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor een lange levensduur en eenvoudig te monteren. Tevens worden de onderdelen afgestemd op machine en gebruiker.

ORIGINELE ONDERDELEN

Alleen originele onderdelen voldoen aan de vereisten

WIRTGEN GROUP-originele onderdelen

Onze originele WIRTGEN GROUP reserveonderdelen zijn het product van jarenlange praktijkervaring op internationale bouwplaatsen. De onderdelen zijn precies op de vereisten van onze krachtige machines afgestemd en bieden een optimale ondersteuning van de machineprestaties.

De originele onderdelen van de WIRTGEN GROUP zijn de beste oplossingen voor uw machinepark. Een korte machinestoring kost tijd en geld. Vertrouw daarom alleen op dat wat volgens moderne productieprocessen geproduceerde originele onderdelen u te bieden hebben: de beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Onmiddellijke levering

Onze servicespecialisten adviseren u op locatie bij de aankoop en zorgen voor een snelle afhandeling. Dankzij onze internationale magazijnen met een uitgebreid aanbod aan reserveonderdelen en ons doordacht logistieksysteem kunnen we het gewenste originele onderdeel, ook bij langere invoertijden, direct en betrouwbaar waar dan ook ter wereld leveren. De betrouwbare onderdelen service van de WIRTGEN GROUP bereikt u ook op de meest afgelegen bouwplaatsen.

WIRTGEN GROUP originele onderdelen – hoogste betrouwbaarheid, duurzaamheid en snelle beschikbaarheid.

Uw voordelen

 • HOOGSTE KWALITEIT:
  voor een lange levensduur van machines
 • OPTIMALE BESCHIKBAARHEID:
  snelle levering dankzij hoge voorraadcapaciteiten en moderne logistiek
 • VAKKUNDIG ADVIES:
  servicespecialisten met grondige kennis
 • SERVICE VAN EERSTEKLASSE:
  snelle en betrouwbare afwikkeling van bestellingen
 • BESTE SELECTIE:
  omvangrijke, thematisch afgestemde service- en onderhoudspakketten

PARTS AND MORE

Veel meer dan alleen een tool voor bestellingen

Wij bieden u meer dan enkel originele onderdelen. Met WIRTGEN GROUP Parts and More profiteert u van een omvangrijk systeem dat u bij de dagelijkse werkzaamheden met uw WIRTGEN GROUP-machine ondersteunt.

PARTS AND MORE-CATALOGUS

Een uniek hulpmiddel in de branche qua omvang en gebruiksvriendelijkheid. Het biedt u een overzicht van de belangrijkste originele onderdelen van de WIRTGEN GROUP en is een ideaal hulpmiddel voor bestellingen met waardevolle aanvullende informatie.

PARTS AND MORE ONLINE

Op elk moment wereldwijd toegankelijk op onze internetpagina www.partsandmore.net. Hier vindt u de originele onderdelen en slijtageonderdelen van de WIRTGEN GROUP in een duidelijk gestructureerde vorm. Gebruik ook onze onlineservice om het optimale product voor uw machine te vinden. In enkele stappen heeft u een overzichtelijke selectie van geschikte smeermiddelen, filters en onderhouds- en filterpakketten.

Parts and More – een onmisbaar hulpmiddel voor de optimale en duurzame instandhouding van uw WIRTGEN GROUP-machines.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Deze brochures geven fundamentele kennis over originele onderdelen van de WIRTGEN GROUP. Centraal staan vooral de belangrijkste slijtage-eigenschappen, de onderlinge uitwerking van beschadigde componenten en de vakkundige reparatie.

Naar de downloadpagina

Uw voordelen

 • UITGEBREID:
  merkoverschrijdende informatie over onderdelen en voor bestellingen
 • PRAKTISCH:
  gebruiksvriendelijk hulpmiddelsysteem voor bestellingen
 • OVERZICHTELIJK:
  waardevolle details over de werkwijze en opbouw van onze originele onderdelen
 • INFORMATIEF:
  nuttige kennis over onze originele onderdelen
 • NUTTIG:
  onderhoudstips en hulpmiddelen om slijtage te beoordelen
EN DE NL