De sleutel tot succes

De productmerken van de WIRTGEN GROUP zijn specialisten in hun vakgebied en hebben jarenlange praktijkervaring. Van deze expertise profiteren onze klanten wereldwijd, we geven onze kennis graag aan u door.

TRAINING

Onze theorie in de praktijk

Met onze uitgebreide opleidingsprogramma's leiden we uw medewerkers op om uw WIRTGEN GROUP-machine efficiënt en rendabel te gebruiken. Een gekwalificeerde opleiding van operators en de nodige vakkennis over onderhoud en omgang zijn basisvoorwaarden voor het duurzame en optimale gebruik van de machines.

In de Centres for Training and Technology, afgekort CTT, op onze hoofdkantoren en vestigingen of op locatie bij de klant dragen onze experts hun vakkennis over aan operators, projectleiders, servicetechnici en werkplaatspersoneel. Met uitgebreide opleidingsprogramma's, afgestemd op de dagelijkse uitdagingen op de bouwplaats, bieden wij uw medewerkers, in kleine groepen, trainingen aan. Deze praktijkgerichte trainingen zorgen voor een optimaal leersucces.

Naast het uitgebreide programma van machineopleidingen, technische opleidingen en opleidingen over reserve- en slijtageonderdelen kunt u bij ons ook terecht voor individuele, en op uw behoeften aangepaste, opleidingen.

WIRTGEN GROUP-opleidingen – professionele opleiding voor hooggekwalificeerde medewerkers.

Ons opleidingsprogramma

Meer informatie? Neem gewoon contact met ons op!

Uw voordelen

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  opleidingen op locatie of in onze hoofdkantoren en vestigingen
 • PRODUCTIVITEIT:
  verhoog de beschikbaarheid van machines
 • VAKKENNIS:
  leren van experts van de WIRTGEN GROUP
 • EFFECTIVITEIT:
  verhoog de prestaties van uw machines door deze professioneel te gebruiken
 • INDIVIDUALITEIT:
  speciaal toegesneden op uw behoeften

ADVIES OVER TOEPASSINGEN

Meer knowhow, meer rentabiliteit

Ons advies over toepassingen ondersteunt machinebestuurders bij het gebruik op de bouwplaats, steengroeves of bij de asfaltproductie om het meeste uit de WIRTGEN GROUP-machine te halen, toepassingsfouten te voorkomen en optimale werkresultaten te behalen.

Gekwalificeerde WIRTGEN GROUP-technici en bouwplaatsspecialisten geven professioneel voorbereidend advies over de geplande toepassing en uitvoering – hetzij op de bouwplaats of op het containerpark. Zo ondersteunen we onze klanten om nog betere resultaten te behalen. In koudrecycling, InLine Pave, oscillatie, behandeling van recyclingmateriaal of asfaltproductie – de toepassingsspecialisten van de WIRTGEN GROUP geven professioneel advies over onze nieuwe processen.

Profiteer ook van onze vakkennis over aanvullende uitrusting. Wij leggen u uit hoe u deze uitrusting kunt gebruiken om het inzetgebied van uw machine duidelijk te vergroten.

WIRTGEN GROUP advies over toepassingen – onze kennis is uw voordeel.

Uw voordelen

 • PERFECT:
  betere werkresultaten door optimaal gebruik van machines
 • PROFESSIONEEL:
  voorbereidend advies voor de geplande toepassing en uitvoering op locatie
 • BREED OPGESTELD:
  uitgebreide gebruiksmogelijkheden van uw machine efficiënt gebruiken
 • GESPECIALISEERD:
  speciale processen en methodes doelgericht inzetten
 • PERFORMANCE:
  de machineprestaties ten volle gebruiken

INFORMATIESYTEEM WIDOS

De complete documentatie in een systeem

WIDOS is de uitgebreide elektronische documentatie van alle series van WIRTGEN, VÖGELE, HAMM en KLEEMANN in één systeem. Dankzij de regelmatige updates bent u met WIDOS altijd up-to-date. De digitale documentatie omvat de complete catalogus van vervangingsonderdelen, handleidingen, hydraulische, elektronische en aansluitingstekeningen, machinegegevens, veiligheidshandboek en nog veel meer.

De instapversie WIDOS Basic zonder regelmatige updateservice krijgt u gratis en is afgestemd op de geleverde machine.

Op overzichtelijke en eenvoudige wijze krijgt u alle informatie die u voor de dagelijkse werkzaamheden met uw machine nodig hebt. U kunt de benodigde onderdelen snel en eenvoudig vinden en uw keuze met een druk op de knop bestellen.

WIDOS – een onmisbaar hulpmiddel van de WIRTGEN GROUP voor werkplaatspersoneel, servicetechnici, inkopers en technische directeuren.

Uw voordelen

 • ACTUEEL:
  altijd up-to-date dankzij de regelmatige updateservice
 • NUTTIG:
  uitgebreide gebruiks-, service- en onderhoudshandleidingen
 • NAADLOOS:
  gedetailleerde hydraulische, elektrische en aansluitingstekeningen
 • UITGEBREID:
  alle belangrijke gegevens en afmetingen van onze series
 • EENVOUDIG:
  bouwdelen snel identificeren en met een druk op de knop bestellen
EN DE NL