WIRTGEN GROUP – vahva yhtiöryhmä

Olemme osa WIRTGEN GROUP:ia, kansainvälistä yritysryhmää, joka valmistaa rakennuskoneita mihin kuuluvat perinteiset tuotemerkit: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN ja BENNINGHOVEN. Näiden merkkien pääkonttorit sijaitsevat Saksassa ja paikalliset tehtaat Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa.

Teknologia johtajana tarjoamme asiakkaillemme liikkuvia ratkaisuja teiden rakentamiseen ja parantamiseen, laitoksia mineraalien louhimiseen ja käsittelyyn, tehtaita asfaltin tuotantoon.

Faktaa ja numeroita

Työtekijöitä Noin 8700
WIRTGEN GROUPin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 yli 3 miljardia euroa
Myynti- ja huoltoyhtiöt 55
valtuutettuja jälleenmyyjiä yli 150

WIRTGEN GROUPin päätoimipaikka Saksassa

Tuotemerkkimme ajanmukaiset päätoimipaikat sijaitsevat Saksassa. Kukin neljän tuotemerkin tehtaalla on riittävä vuosikymmenien aikana hankittu teknologinen tieto-taito. Jokaisen tehtaan koko tuotantoprosessi koneiden suunnittelusta, valmistuksesta ja kokoonpanosta sekä laadunvarmistuksesta alkaen on erityisesti suunniteltu siellä valmistettavien tuotteiden erityisominaisuudet huomioon ottaen.

Paikalliset tuotantolaitokset Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa

WIRTGEN GROUPin ulkomaiset tuotantolaitokset Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa täyttävät samat korkeat valmistuksen laadulle ja tehokkuudelle asetetut standardit. Näistä tehtailta WIRTGEN GROUP palvelee Latinalaisen Amerikan ja Aasian kotimarkkinoita. Paikallisten asiakkaiden erikoisbvaatimusten mukaiset koneet valmistetaan paikan päällä. Pidämme erittäin tärkeänä varmistaa, että tuotanto tapahtuu lähellä markkinoita käyttämällä paikallista työvoimaa.

Tytäryhtiöiden ja maahantuojien maailman laajuinen verkosto

WIRTGEN GROUPia edustavat eri puolilla maailmaa yhtiön kokonaan omistamat myynti- ja huoltoyhtiöt tai yhtiön valtuuttamat dynaamiset maahantuojat. Laajan myynti- ja huoltoverkoston asiantiúntijat ovat aina valmiita tarjoamaan asiakkaan vaatimukset täyttäviä ratkaisuja. Korkean tason huoltopalveluista vastaavat sekä Groupin omat tytäryhtiön että WIRTGEN GROUPin valtuuttamat maahantuojat

FI