Asiakkaiden kannalta erinomainen sijainti

Menestymisessä kysymys on myös rakenteesta. Tämän vuoksi WIRTGEN GROUP on jakanut toimialansa kahteen liiketoimintasektoriin - Tie- ja mineraalitoimialoihin. Tietoimiala kattaa uusien teiden rakentamisen ja nykyisten kunnostamisen. Mineraalitoiimiala raaka-aineesiintymien hyödyntämiseen ja raaka-aineiden prosessointiin sekä materiaalien kierrätykseen.

Kahden liiketoiminta-alueen, viisi tuotemerkin ja huolellisesti koordinoitujen tuotteiden avulla Wirtgen pystyy tarjoamaan ratkaisun jokaiseen työhön.

Tietoimialat

Ykkönen maailmassa

Teiden osalta Wirtgen tarjoaa vaikuttavia ja innovatiivisia ratkaisuja kuten kansainvälisesti tunnettuja prosesseja ja saumattoman tuotelinjan joka täyttää kovimmatkin vaatimukset. Olkoonpa kysymyksessä maa- tai kalliorakentaminen, uuden tien rakentaminen tai vanhan kunnostaminen, asfaltti- tai betonitiet, kapeat ajoradat tai lentokenttien kiitoradat eri puolilla maailmaa - WIRTGEN GROUP tarjoaa asiakkailleen vaikuttavan linjan tuotteita ja palveluja. Markkinajohtajaan voit luottaa.

Tienrakennustoimialan tuotemerkkimme

WIRTGENVÖGELEHAMM

Mineraalitoimialat

Tiellä menestykseen

Malmiesiintymien kaivostoiminnan ja mineraali raaka-aineiden prosessoinnin yhteydessä WIRTGEN GROUPilla vaikuttavia innovatiivisiä ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka soveltuvat kaikkein kovimpiin olosuhteisiin.

Jos louhitaan kovaa kalliota kolmessa vuorossa tai käytössä on useampia murskaus- ja seulontalaitoksia avlouhoksella - maksimi luotettavuus ja alhaiset käyttökustannukset luonteenomaisia WIRTGEN GROUPin tuotteille. Tosiasioita, joihin voit luottaa.

Mineraalitoimialan tuotemerkkimme

WIRTGENKLEEMANNBENNINGHOVEN

FI