WIRTGEN GROUP -varaosat

Laatua ja pitkää käyttöikää

Mikään ei korvaa alkuperäisiä WIRTGEN GROUP -varaosia: ne on sovitettu optimaalisesti käyttäjän ja koneen vaatimuksiin ja niiden ominaisuuksiin kuuluu pitkä käyttöikä, erinomainen laatu ja helppo asennus.

ALKUPERÄISOSAT

Vain alkuperäinen vastaa vaatimuksiisi

WIRTGEN GROUP -alkuperäisosat

Tämän maailman työmailta keräämämme monivuotinen käytännön kokemus on mukana alkuperäisten WIRTGEN GROUP -varaosien kehityksessä. Varaosat on sovitettu tarkalleen tehokkaiden koneittemme vaatimuksiin ja ne tukevat koneiden suoritusta optimaalisesti.

Alkuperäisillä WIRTGEN GROUP -varaosilla voit olla varma, että teet parhaasi koneittesi eteen. Jo lyhyt seisokki maksaa aikaa ja rahaa. Luota siksi siihen, mitä vain uudenaikaisimmalla valmistusmenetelmällä valmistetut alkuperäiset osat voivat tarjota: paras laatu takaa parhaan luotettavuuden ja pitkäikäisyyden.

Välitön toimitus

Huollon asiantuntijamme paikan päällä neuvovat kattavasti ostotapahtumassa ja huolehtivat tilauksesi kitkattomasta ja nopeasta käsittelystä. Maailmanlaajuiset, valikoimaltaan laajat varaosavarastomme ja loppuun asti harkittu logistiikkajärjestelmämme mahdollistavat sen, että voimme toimittaa haluamasi alkuperäisen osan myös pidemmillä tuontimatkoilla välittömästi ja luotettavasti kaikkialle maailmassa. Luotettava WIRTGEN GROUP -varaosapalvelu löytää luoksesi kaukaisimmillekin työmaille.

Alkuperäiset WIRTGEN GROUP osat – parasta luotettavuutta, pitkäikäisyyttä ja nopeaa käytettävyyttä.

Etusi

 • PARAS LAATU:
  Takaa koneen pitkän käyttöiän
 • OPTIMAALINEN KÄYTETTÄVYYS:
  Nopea toimitus suurten varastokapasiteettien ja modernin logistiikan ansiosta
 • PÄTEVÄ NEUVONTA:
  Huollon asiantuntijoiden perustava ammattitietous
 • ENSILUOKKAINEN PALVELU:
  Nopea ja luotettava tilauksen käsittely
 • PARAS VALIKOIMA:
  Kattavat, aiheeseen sopivat korjaus- ja huoltopaketit

PARTS AND MORE

Enemmän kuin tilausapu

Tarjoamme enemmän kuin alkuperäisiä osia. WIRTGEN GROUP Parts and More tarjoaa käyttöön kattavan järjestelmän, joka tukee sinua päivittäisessä työssä WIRTGEN GROUP -koneilla.

PARTS AND MORE -KUVASTO

Kattavuuden ja erinomaisen käyttäjäystävällisyytensä suhteen se on ainutlaatuinen työkalu tällä alalla. Se antaa yleiskuvan tärkeimmistä alkuperäisistä WIRTGEN GROUP -osista ja on ihanteellinen tilausapu, joka antaa arvokkaita lisätietoja.

PARTS AND MORE ONLINE

Maailmanlaajuisesti käytettävissä Internet-sivustolla www.partsandmore.net. Täältä löydät alkuperäiset sekä kuluvat WIRTGEN GROUP -osat selkeästi jäsennettynä. Käytä tässä myös Online-palveluamme löytääksesi optimaalisen tuotteen koneellesi. Muutamassa vaiheessa pääset selkeään valikoimaan soveltuvia voiteluaineita, suodattimia, huolto- ja suodatinpaketteja.

Parts and More – ehdoton apuväline WIRTGEN GROUP -koneesi optimaaliseen ja pitkäikäiseen kunnossapitoon.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Nämä esitteet antavat perustavaa tietoutta alkuperäisistä WIRTGEN GROUP -osista. Keskipisteessä ovat erityisesti tärkeimmät kulumisominaisuudet, vaurioituneiden komponenttien välinen vuorovaikutus sekä ammattimainen kunnossapito.

Latausalueelle

Etusi

 • KATTAVA:
  Tuotemerkkien rajat ylittävät osa- ja tilaustiedot
 • KÄYTÄNNÖLLINEN:
  Käyttäjäystävällinen tilausapu ja järjestelmä
 • SELKEÄ:
  Tärkeitä tietoja alkuperäisten osiemme toimintatavasta ja rakenteesta
 • TIEDOTTAVA:
  Alkuperäisiä osiamme koskevaa hyödyllistä tietoutta
 • HYÖDYLLINEN:
  Huoltovinkkejä ja ohjeita kulumisen arviointiin
FI