Avain menestykseen

WIRTGEN GROUPin tuotemerkit ovat asiantuntijoita omalla alallaan ja niillä on vuosikymmenten käyttökokemus. Tästä asiantuntemuksesta hyötyvät asiakkaamme ympäri maailmaa, välitämme tietomme mielellämme edelleen.

KOULUTUS

Käytäntö on meidän teoriamme

Monipuolisten koulutusohjelmiemme avulla koulutamme työntekijänne WIRTGEN GROUP -koneiden tehokkaaseen ja kannattavaan käyttöön. Käyttäjän pätevä koulutus ja huoltoon ja kunnossapitoon vaadittava ammattitietous on koneiden kestävän, optimaalisen käytön perusedellytys.

Koulutus- ja teknologiakeskuksissamme (CTT), kantatehtaissamme ja sivutoimipaikoissamme tai suoraan paikan päällä asiantuntijamme välittävät ammattitietouttaan käyttäjille, rakennuspäälliköille, huoltoteknikoille ja korjaamohenkilöstölle. Monipuoliset koulutusohjelmamme on sovitettu työmaan päivittäisiin haasteisiin ja koulutamme työntekijät pienissä ryhmissä moderneissa tiloissa ja paikan päällä käytännönläheisesti optimaalisin oppimistuloksin.

Kone- ja ammattikoulutusten sekä vara- ja kuluvien osien koulutusten laajan valikoiman lisäksi voimme tarjota myös yksilöllisiä, asiakkaan vaatimuksiin räätälöityjä koulutuksia.

WIRTGEN GROUP -koulutukset – ammattimaista koulutusta työntekijöiden pätevöittämiseen.

Koulutusohjelmamme

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä!

Etusi

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Koulutus paikan päällä tai kantatehtaissamme tai sivutoimipisteissämme
 • TUOTTAVUUS:
  Koneiden käytettävyyden lisäys
 • AMMATTITIETOUS:
  Opi WIRTGEN GROUP -asiantuntijoilta
 • TEHOKKUUS:
  Konetehon lisääminen ammattimaisesti käytettynä
 • YKSILÖLLISYYS:
  Erityisesti asiakkaan vaatimuksiin räätälöitynä

KÄYTTÖNEUVONTA

Lisää tietotaitoa, lisää kannattavuutta

Käyttöneuvontamme tukee koneiden kuljettajia työmaakäytössä, kivilouhoksessa tai asfalttirakennuksessa hyödyntämään WIRTGEN GROUP -koneiden täyttä potentiaalia, välttämään käyttövirheitä ja saavuttamaan lopussa optimaalisen työn tuloksen.

Pätevät WIRTGEN GROUP -teknikot ja työmaa-asiantuntijat neuvovat ammattimaisesti etukäteen suunnitellussa käytössä ja toteutuksessa – niin työmaalla kuin kierrätyskeskuksessa. Näin tuemme asiakkaitamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia. Olipa kyse kylmäsekoituksesta, peräkkäinpäällystyksestä, oskillaatiosta, kierrätysmateriaalin rikastamisesta tai asfaltin valmistuksesta – WIRTGEN GROUP -sovellusasiantuntijat neuvovat ammattimaisesti innovatiivisista menetelmistämme.

Hyödy myös lisävarusteita koskevasta ammattitietoudestamme. Selvitämme sinulle, kuinka niitä voidaan käyttää koneen käyttöalueen laajentamiseen huomattavasti.

WIRTGEN GROUP -käyttöneuvonta – meidän tietoutemme on sinun etusi.

Etusi

 • TÄYDELLISTÄ:
  Parempia työtuloksia koneiden optimaalisen käytön avulla
 • AMMATTIMAISTA:
  Neuvonta ennen suunniteltua käyttöä ja toteutuksessa paikan päällä
 • LAAJAA:
  Hyödynnä koneesi laajennettuja käyttömahdollisuuksia tehokkaasti
 • ERIKOISTUNUTTA:
  Käytä erityisiä prosesseja ja menetelmiä kohdistetusti
 • TEHOKASTA:
  Hyödynnä koneen tehoa sen koko laajuudessa

TIETOJÄRJESTELMÄ WIDOS

Täydellinen dokumentaatio yhdessä järjestelmässä

WIDOS on kattava elektroninen dokumentaatio kaikille WIRTGEN-, VÖGELE-, HAMM- ja KLEEMANN-sarjoille yhdessä järjestelmässä. Säännöllisten päivitysten ansiosta olet WIDOSin avulla aina ajan tasalla. Digitaalinen dokumentaatio sisältää täydellisen varaosaluettelon, käyttöohjeen, hydrauliikka-, sähkö- ja letkutuskaaviot, konetiedot, turvallisuuskäsikirjan ja paljon muuta.

WINDOWS Basic -perusversio ilman säännöllistä päivityspalvelua toimitetaan jo maksutta koneesi mukana sarjaan sopivasti.

Saat selkeästi ja helppokäyttöisesti kaikki tiedot, joita tarvitset koneesi päivittäiseen käyttöön. Tunnista tarvittavat rakenneosat nopeasti ja mutkattomasti ja tilaa valintasi näppäimen painalluksella.

WIDOS – kiistämätön WIRTGEN GROUP -työkalu korjaamohenkilöstölle, huoltoteknikoille, sisäänostajille ja teknisille johtajille.

Etusi

 • AJANKOHTAINEN:
  Aina ajan tasalla säännöllisen päivityspalvelun ansiosta
 • HYÖDYLLINEN:
  Kattavat käyttö-, korjaus- ja huolto-ohjeet
 • AUKOTON:
  Yksityiskohtaiset hydrauliikka-, sähkö- ja letkutuskaaviot
 • KATTAVA:
  Kaikki tärkeät tiedot ja mitat kaikista sarjoistamme
 • MUKAVA:
  Tunnista rakenneosat nopeasti ja tilaa ne helposti näppäintä painamalla
FI