WIRTGEN SWEDEN är ett företag i WIRTGEN GROUP, en internationellt verksam företagsgrupp inom entreprenadmaskinbranschen som omfattar de traditionsrika varumärkena WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN och BENNINGHOVEN med huvudfabriker i Tyskland och lokala produktionsanläggningar i Brasilien, Kina och Indien. WIRTGEN GROUP omsatte år 2018 en konsoliderad omsättning på mer än 3 miljarder euro och sysselsätter för närvarande runt 8 700 medarbetare.


Känner du dig redo för en ny utmaning inom vägbyggnad? WIRTGEN SWEDEN AB förstärker sitt serviceteam i Alvesta och söker nu en

Servicetekniker Alvesta

med branscherfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär service och reparationer av WIRTGEN GROUP-maskiner i våra verkstäder och ute på fältet. Vi strävar efter att vara den främsta arbetsgivaren i vår bransch och vill tillsammans med dig fortsätta utvecklas för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder långsiktiga lösningar och trygghet.

Du kommer att ha dagliga kontakter med kunder och kollegor, och vid kontakt med fabrikerna talar vi engelska eller tyska.

Kompetenser:

För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning så skall du ha erfarenheter i några eller alla följande områden:

  • Förståelse och/eller erfarenheter i maskinteknik
  • Förståelse och/eller erfarenheter i hydrauliska system
  • Förståelse och/eller erfarenheter av maskinstyrningssystem, elektriskt och exempelvis CAN-BUS
  • Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter
  • Du är kunnig inom ritningsläsning, felsökning samt har datorvana.

Personliga kompetenser:

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Vidare ser vi att du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att växa tillsammans med oss under en lång tid framöver.

Introduktion och utbildning sker i Sverige och Tyskland. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med internationella kontakter och fortlöpande utbildning i ett vasst serviceteam.

Kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens
  • Du talar svenska flytande och är bekväm med det engelska och/eller tyska språket, både i tal och skrift.
  • B-körkort

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

WIRTGEN SWEDEN AB samarbetar med Adecco, Manpower och Randstad där urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Manpower
https://www.manpower.se/servicetekniker-wirtgen-sweden/Alvesta

Adecco
https://www.adecco.se/servicetekniker-wirtgen-sweden/Alvesta

Randstad
https://www.randstad.se/servicetekniker-wirtgen-sweden/Alvesta

Facts & Figures

Date:
28.01.2019
Location:
34230 Alvesta, Sweden
Division:
Kundsupport
Company:
WIRTGEN SWEDEN
EN DE