WIRTGEN GROUP – en stærk samling af virksomheder

Vores filial er medlem af WIRTGEN GROUP, en internationalt gruppe af virksomheder inden for entreprenørmaskiner, som omfatter de traditionelle produktmærker: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN med deres hovedkvarter i Tyskland og lokale produktionsanlæg i Brasilien, Kina og Indien.

Som teknologisk førende tilbyder vi vores kunder mobile maskinløsninger til anlægning af veje, anlæg til mining og recycling samt til asfaltfremstilling.

Tal og fakta

Antal ansatte ca. 8.700
WIRTGEN GROUP´s omsætning i 2018 over 3 mia. Euro
Salgs- og servicevirksomhed 55
udvalgte forhandlere mere end 150

WIRTGEN GROUP´s fabrikker i Tyskland

Vore højtudviklede fabrikker er beliggende i Tyskland. Alle fabrikker er i besiddelse af specifik teknologisk hnow-how gennem mange årtier. På hver af de fire fabrikker er hele produktionskæde fra udvikling af maskinen til montage og kvalitetssikring specielt skræddersyet til produktprogrammet over de forskellige brands

Lokale produktionssteder i Brasilien, Kina og Indien

WIRTGEN GROUP´s udenlandske produktionsfaciliteter i Brasilien, Kina og Indien opfylder samme høje standardarder med hensyn til kvalitet og fremstillingseffektivitet. Herfra betjener WIRTGEN GROUP lokale markeder i Latinamerika og Asien. Lokalt producerer vi produkter skræddersyet til vore kunders landespecifikke behov. Vi lægger stor vægt i at sikre markedsorienteret produktion og lokale indkøb

Globalt netværk af filialer og forhandlere

WIRTGEN GROUP er overalt i verden repræsenteret via salgs- og servicevirksomheder eller udvalgte forhandlere som dynamiske lokale partnere. Det omfattende salgs- og service network imponerer med kompetent lokal tilstedeværelse, der altid tilbyder løsninger med fokus på kundens krav. Det høje serviceniveau sikres både gennem Wirtgen Group´s egne filialer og gennem autoriserede WIRTGEN GROUP forhandlere.

DA