Pålidelige løsninger

Et tæt og tillidsfuldt partnerskab med vores kunder efter købet af en WIRTGEN GROUP-maskine er en selvfølgelighed for os. Derved er den velfunderende rådgivning og høje fagkompetence væsentlige egenskaber ved vores serviceaktiviteter.

VÆRKSTEDSSERVICE

Reparation, pleje og vedligeholdelse til dine maskiner

På de moderne værksteder i vores 55 afdelinger verden over og mere end 150 forhandlere er vi i stand til at tilbyde det samlede spektrum i en pålidelig værkstedsservice: Vores regelmæssige og førsteklasses uddannede fagpersonale på stedet sørger for en værkstedsservice på fabriksniveau.

Inspektion, vedligeholdelse og eftersyn af maskiner hører lige som reparation og istandholdelse til vores værksteders ydelsestilbud. Men også fagkorrekt montage af ekstraudstyr på grundlag af producentens specifikationer garanteres her. Permanent modernisering, specialværktøjer af højeste kvalitet, diagnosesoftware til fejlanalyse samt optimerede arbejdsgange muliggør, at din WIRTGEN GROUP-maskine igen bliver indsatsklar hurtigst muligt.

Med henblik på optimal ydeevne og lang levetid erstatter vi udelukkende sliddele med WIRTGEN GROUP-originaldele.

Dine fordele

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS: Topmoderne til dig verden over og på stedet
 • SPECIALISERING: Kvalificeret, regelmæssigt trænet fagpersonale
 • KVALITET: Værkstedsservice på fabriksniveau
 • EKSTRAUDSTYR: Fagkorrekt montage af efterudstyringspakker
 • PÅLIDELIGHED: Anvendelse af originaldele

Aftal allerede i dag et møde med os.

BYGGEPLADSSERVICE

Vi er at finde der, hvor du har brug for os

Vi opfylder vores serviceløfter – med hurtig og ukompliceret hjælp når som helst og på stedet. Også ved komplekse problemer!

Ved hjælp af god udrustning og nødvendige specialværktøjer gør vores serviceteknikere omgående din maskine tilgængelig igen eller gennemfører præventive anlægsinspektioner, så der sikres pålidelig drift. De trafikalt lettilgængelige placeringer af vores afdelinger og forhandlere verden over muliggør korte tilfartsveje og hurtig hjælp, når som helst du har brug for os. Vi tilbyder omfattende teknisk support og faglig anvendelsesrådgivning. Desuden lokale specialister assisteres af vores eksperter fra hovedfabrikken med deres viden.

Uanset om det drejer sig om WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, BENNINGHOVEN eller maskiner fra vores systempartnere – serviceteknikerne fra WIRTGEN GROUP, som regelmæssigt videreuddannes, kender deres maskiner både indvendigt og udvendigt. På den måde tilbyder vi dig når som helst den bedst mulige understøttelse.

WIRTGEN GROUP-byggepladsservice – en service på stedet, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Service på stedet

Vores service er altid lydhøre over for dine spørgsmål og sørger i nødstilfælde for en hurtig løsning i tilfælde af problemer.

Dine fordele

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Serviceeksperter på stedet sikrer korte reaktionstider
 • BEDSTE UDSTYRING:
  Hurtig diagnose og fejlafhjælpning med specialværktøjer
 • OMFATTENDE SERVICE:
  Fagkyndig teknisk support og faglig anvendelsesrådgivning
 • GLOBALT NETVÆRK:
  Understøttelse fra hovedfabrikken til teamet på stedet
 • BEDST FORBEREDT:
  Servicemedarbejdere, der regelmæssigt uddannes på hovedfabrikken

Kontakt os!

DA