WIRTGEN GROUP-serviceaftaler

Totalløsningspakken

Med vores specialtilpassede serviceaftaler tilbyder vi dig omfattende serviceydelser i maskinens samlede levetid, som i praksis aflaster dig og frigør dig til at koncentrere dig om den daglige forretning.

SMART SERVICE

Serviceaftaler: Tilpasset efter dig

Med WIRTGEN GROUP SmartService kan du sikre en perfekt vedligeholdt maskinpark, der altid er tilgængelig. Udnyt fordelene ved vores ydelsespakke, f.eks. økonomisk fordelagtig, minimering af udfaldstid, værdiskabelse, komfort og sikkerhed. Og det allerbedste: Du skal ikke bekymre dig om noget. Alle serviceydelser, inklusive det nødvendige administrations- og organisationsarbejde, udføres automatisk og uopfordret fra vores side, så ingen inspektioner glemmes.

I kombination med WITOS FleetView tilbyder vi dig desuden en computerstøttet service, der, hvad angår forebyggelse, reaktionshurtighed og effektivitet, sætter nye målestokke.

WIRTGEN GROUP SmartService – fordi service er smart.

Download (PDF)

Dine fordele

 • KOMFORT:
  En perfekt vedligeholdt maskinpark, der altid er tilgængelig
 • RENTABILITET:
  Høj rentabilitet gennem reduktion af driftsomkostningerne
 • VÆRDIBEVARELSE:
  Højere gensalgsværdi takket være dokumenterede regelmæssige vedligeholdelsesintervaller
 • SIKKERHED:
  Regelmæssige kontroller giver høje sikkerhedsstandarder for maskinerne
 • PÅLIDELIGHED:
  Anvendelse af originaldele sikrer lang maskinlevetid

COMPUTERLØSNINGEN WITOS FLEET VIEW

Sikkerhed og planlægningshjælp

Computersystemet WITOS FleetView fra WIRTGEN GROUP optimerer flåde- og serviceadministrationen for dine maskiner fra WIRTGEN, VÖGELE og HAMM. Takket være systemunderstøttet forberedelse, overførsel, visualisering og evaluering af maskin- og positionsdata bliver dine processer endnu mere effektive.

Ydelsesporteføljen med WITOS FleetView strækker sig fra målrettede kontroller af maskinens driftstilstand i den daglige indsats til understøttelse af vedligeholdelses- og diagnoseprocesser. Reaktionstider og stilstandstider bliver på den måde minimeret og vedligeholdelsesarbejdet optimeret.

Ud over det giver datagrænsefladen WITOS FMI (Fleet Management Interface) via en standardiseret server-2-server-grænseflade dig desuden mulighed for at importere data i allerede eksisterende systemer.

De maskinspecifikt tilpassede inspektions- og vedligeholdelsesaftaler i SmartService udvider dermed mulighederne med WITOS FleetView optimalt – f.eks. gennem en kvalificeret vedligeholdelse, service til minimering af stilstandstider eller en målrettet dokumentation af de gennemførte foranstaltninger. På den måde bliver omkostningsoptimering og langfristet bevaring af maskinernes værdi mulig.

WIRTGEN GROUP Telematics and On-Site Solutions er kun tilgængelig i visse lande. De overførte data afhænger af maskinens serienummer.

Kontakt os endelig, hvis du har flere spørgsmål!

WITOS FleetView, den intelligente computerløsning fra WIRTGEN GROUP.

Dine fordele

 • FLÅDEOVERSIGT:
  Sted- og tidsuafhængige oplysninger om driftstilstand
 • AFLASTNING:
  Enkle dispositions- og planlægningsprocesser uden unødvendige transporter
 • TRANSPARENS:
  Forenklet vedligeholdelse gennem detaljerede analyser af driftsmåde og udnyttelse af maskinerne
 • HURTIG:
  Korte reaktionstider ved fejl
 • EFFEKTIVITET:
  Minimering af stilstandstider gennem optimal afvikling af serviceaftaler
DA