WIRTGEN GROUP-reservedele

For kvalitet og lang levetid

Originale WIRTGEN GROUP-reservedele kan ikke erstattes af noget andet: Tilpasset optimalt til brugerens krav og maskinens behov udmærker de sig gennem lang levetid, fremragende kvalitet og enkel montage.

ORIGINALDELE

Kun originaler vil opfylde dine krav

WIRTGEN GROUP-originaldele

Vores mangeårige praktiske erfaring, der er indsamlet på denne verdens byggepladser, indgår i udviklingen af vores originale WIRTGEN GROUP-reservedele. Tilpasset præcist til kravene fra vores ydelsesstærke maskiner understøtter de ydeevnen optimalt.

Med WIRTGEN GROUP-originaldele kan du være sikker på, at du gør det bedste for din maskinpark. Selv et kort maskineudfald koster tid og penge. Stol derfor kun på dem, der kan tilbyde dig originaldele, der er fremstillet via de mest moderne produktionsprocesser: bedste kvalitet for højeste pålidelighed og holdbarhed.

Hurtig levering

Vores servicespecialister på stedet rådgiver dig udførligt ved købet og sørger for gnidningsfri og hurtig gennemførelse af din ordre. Vores globale reservedelslager med stort sortiment og vores gennemtænkte logistiksystem gør det muligt for os straks og pålideligt at levere den ønskede originaldel til dig på ethvert sted i verden, og det gælder også ved længere importtider. Den pålidelige WIRTGEN GROUP-reservedelsservice når også ud til dig på de fjerneste byggepladser.

WIRTGEN GROUP-originaldele – højeste pålidelighed, holdbarhed og hurtig tilgængelighed.

Dine fordele

 • HØJESTE KVALITET:
  Sikrer lang maskinlevetid
 • OPTIMAL TILGÆNGELIGHED:
  Hurtig levering gennem høje lagerkapaciteter og den mest moderne logistik
 • KOMPETENT VEJLEDNING:
  Servicespecialister med velfunderet fagviden
 • FØRSTEKLASSES VEJLEDNING:
  Hurtig og pålidelig ordreafvikling
 • OPTIMAL SORTERING:
  Omfattende, tematisk tilpassede service- og vedligeholdelsespakker

PARTS AND MORE

Meget mere end en bestillingsassistance

Vi tilbyder dig mere end kun originaldele. Med WIRTGEN GROUP Parts and More drager du fordel af et omfattende system, som understøtter dig i det daglige arbejde med dine WIRTGEN GROUP-maskiner.

PARTS AND MORE-KATALOG

Hvad angår omfang og dets fremragende brugervenlighed er det et enestående værktøj i branchen. Det giver dig et overblik over de vigtigste WIRTGEN GROUP-originaldele og er den ideelle bestillingshjælp med værdifulde ekstra oplysninger.

PARTS AND MORE ONLINE

Når som helst og globalt tilgængelig via internetsiden www.partsandmore.net. Her finder du WIRTGEN GROUPs original- og sliddele gengivet i en klar og struktureret form. Udnyt der også vores onlineservice for at finde det optimale produkt til din maskine. Med få trin når du frem til velarrangerede valg af egnede smøremidler, filtre, vedligeholdelses- og filterpakker.

Parts and More – et uundværligt hjælpemiddel til optimal og langfristet istandholdelse af din WIRTGEN GROUP-maskine.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Disse brochurer formidler grundlæggende viden inden for området for WIRTGEN GROUP-originaldele. Der fokuseres specielt på de vigtigste slitageegenskaber, vekselvirkningen mellem beskadigede komponenter samt faglig korrekt istandholdelse.

Til downloadområde

Dine fordele

 • OMFATTENDE:
  Markedsgenerelle del- og bestillingsoplysninger
 • PRAKTISK:
  Brugervenlig bestillingshjælp til systemet
 • OVERSKUELIG:
  Værdifulde detaljer om funktionsmåde og konstruktion af vores originaldele
 • INFORMATIV:
  Nyttig viden om vores originaldele
 • HJÆLPSOM:
  Vedligeholdelsestip og hjælp til vurdering af slitage
DA