Nøglen til succes

Produktmærkerne i WIRTGEN GROUP er specialister i deres område og har over flere årtiers praktisk erfaring. Vores kunder verden over drager fordel af denne ekspertise, og vi giver gerne vores viden videre til dig.

TRÆNING

Vores teori er praksis

Med vores bredt inddelte træningsprogrammer uddanner vi dine medarbejdere til en effektiv og rentabel udnyttelse af dine WIRTGEN GROUP-maskiner. En kvalificeret uddannelse af brugere og den nødvendige fagviden til vedligeholdelse og istandholdelse er grundlæggende forudsætninger for varig og optimal anvendelse af maskinen.

I vores Centres for Training and Technology (CTT) hos vores hovedfabrikker og afdelinger eller direkte på stedet formidler vores eksperter deres fagviden til brugere, formanden, serviceteknikere og værkstedspersonale. Med vores bredt inddelte træningsprogrammer, der er tilpasset til de daglige udfordringer på en byggeplads, uddanner vi dine medarbejdere i små grupper i moderne indretninger og på stedet med praksisnære enheder, så der opnås optimal læring.

Ud over det brede ydelsesspektrum fra maskin- og faguddannelser samt uddannelse i reserve- og sliddele kan du også gennemføre træning, der er specielt tilpasset til dine krav.

WIRTGEN GROUP-træning – professionel uddannelse sikrer bedst muligt kvalificerede medarbejdere.

Vores uddannelsesprogram

Kontakt os for at få flere oplysninger!

Dine fordele

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Træning på stedet eller i vores hovedfabrikker og afdelinger
 • PRODUKTIVITET:
  Forøgelse af maskintilgængeligheden
 • FAGVIDEN:
  Lær af eksperter fra WIRTGEN GROUP
 • EFFEKTIVITET:
  Forøgelse af maskinens ydelse gennem professionel anvendelse
 • INDIVIDUALITET:
  Specialtilpasset til dine krav

ANVENDELSESRÅDGIVNING

Større knowhow, større rentabilitet

Vores anvendelsesrådgivning assisterer maskinførere i anvendelse på byggepladsen, i stenbruddet eller ved asfaltproduktionen ved at udnytte det fulde potentiale af WIRTGEN GROUP-maskiner, undgå anvendelsesfejl og til sidst når et optimalt arbejdsresultat.

Kvalificerede WIRTGEN GROUP-teknikere og -byggepladsspecialister rådgiver på højt fagligt niveau før den planlagte anvendelse og ved gennemførelsen – uanset om det er på byggepladsen eller genbrugscenteret. På den måde assisterer vi vores kunder med at opnå endnu bedre resultater. Uanset om det drejer sig om koldgenbrug, InLine Pave, oscillation, klargøring af genbrugsmateriale eller asfaltproduktion – WIRTGEN GROUP-anvendelsesspecialister rådgiver på højt fagligt niveau om vores innovative processer.

Drag også fordel af vores faglige viden om ekstraudstyr. Vi forklarer dig, hvordan du kan bruge disse til at udvide din maskines anvendelsesområder væsentligt.

WIRTGEN GROUP-anvendelsesvejledning – vores viden er din fordel.

Dine fordele

 • PERFEKT:
  Bedre arbejdsresultater gennem ideel anvendelse af maskinerne
 • PROFESSIONEL:
  Vejledning før den planlagte anvendelse og ved gennemførelse på stedet
 • ALSIDIGE MULIGHEDER:
  Udvidede anvendelsesmuligheder for effektiv brug af din maskine
 • SPECIALISERET:
  Målrettet anvendelse af særlige processer og metoder
 • YDELSESSTÆRK:
  Fuld udnyttelse af maskinens ydeevne

INFORMATIONSSYSTEM WIDOS

Den komplette dokumentation i ét system

WIDOS er den omfattende elektroniske dokumentation af alle konstruktionsserier fra WIRTGEN, VÖGELE, HAMM og KLEEMANN i kun ét system. Takket være de regelmæssige opdateringer, er du med WIDOS altid fuldt opdateret. Den digitale dokumentation omfatter det komplette reservedelskatalog, brugervejledning, hydraulik-, elektricitets- og slangeforbindelsesplaner, maskindata, sikkerhedshåndbog og meget mere.

Introduktionsversionen WIDOS Basic uden regelmæssig opdatering får du allerede leveret gratis sammen med din maskine og passende for serien.

Med god oversigt og let adgang får du alle oplysninger, som du skal bruge til dit daglige arbejde med dine maskiner. Identificér hurtigt og ukompliceret påkrævede komponenter, og bestil dine valg med et tryk på en knap.

WIDOS – et uundværligt værktøj fra WIRTGEN GROUP til værkstedspersonale, serviceteknikere, indkøbere og tekniske ledere.

Dine fordele

 • AKTUEL:
  Altid allernyeste version vha. regelmæssig opdatering
 • HJÆLPSOM:
  Omfattende drifts-, service- og vedligeholdelsesvejledninger
 • FULDSTÆNDIG:
  Detaljerede hydraulik-, elektricitets- og slangeforbindelsesplaner
 • OMFATTENDE:
  Alle vigtige data og dimensioner for vores produktserier
 • BEKVEM:
  Identificér hurtigt komponenter, og bestil dem let med et tryk på en knap
DA