Убедителни по време на работа

Надеждният локален партньор в областта на продажбите и обслужването е истинско злато: Ние Ви предлагаме широк спектър от услуги във всички области на пътното строителство и добива и преработката на полезни минерали, пригодени към Вашите индивидуални изисквания. Със страст и ноу-хау нашият опитен екип гарантира Вашия ежедневен успех.

Водещите на пазара продукти и изключителният сервиз със зрели стандарти за качество Ви дават сигурността, от която се нуждаете в трудната конкурентна среда. С успешните и богати на традиции марки WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN и BENNINGHOVEN Вие ще продължите да вървите по пътя на успеха.

Нашият пласмент и сервиз – една завършеност от начало до край

Ние сме нещо повече от доставчик на машини: Едно дългогодишно сервизно партньорство започва непосредствено с предаването на машините. За всякакви въпроси по машините и тяхната експлоатация нашият експертен сервизен екип е винаги до Вас. Опитните ни сервизни специалисти гарантират кратко време за реакция и надеждни решения. Ние имаме винаги директна връзка с основните заводи на WIRTGEN GROUP - за силната им подкрепа по всяко време.

Открийте на нашата интернет - страница спектъра от предложения за иновативни машини и технологии и се свържете с нас още днес!

EN BG