Резервни части WIRTGEN GROUP

За качество и дълъг срок на експлоатация

Оригиналните WIRTGEN GROUP резервни части не могат да бъдат заменени от други: Те са съгласувани оптимално с изискванията на потребителя и машината, отличават се с дълъг срок на експлоатация, превъзходно качество и лесен монтаж.

ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ

Само оригиналът ще удовлетвори Вашите изисквания

Оригинални части от WIRTGEN GROUP

Дългогодишният практически опит, който събираме на строителни обекти в цял свят, се влива в разработката на нашите оригинални WIRTGEN GROUP резервни части. Точно напасвани към изискванията на нашите високопроизводителни машини, те оптимално подпомагат тяхната производителност.

С оригиналните части на WIRTGEN GROUP можете да бъдете сигурни, че правите най-доброто за Вашия машинен парк. Дори и кратко авариране на машина струва време и пари. Поради това се доверете на това, което могат да Ви предложат само оригиналните части, произведени с най-модерни технологии: Най-добро качество за висока надеждност и дълъг срок на експлоатация.

Незабавна доставка

Нашите сервизни специалисти на място ще Ви консултират подробно при покупката и ще се погрижат за безупречна и бърза обработка на Вашата заявка. Нашите складове за резервни части, разположени на ключови места по целия свят, и нашата отлична логистична система ни позволяват да Ви доставим желаната оригинална част незабавно и надеждно до всяко място на света, дори и при по-дълги срокове за внос. Надеждният WIRTGEN GROUP сервиз за резервни части ще достигне до Вас и на най-отдалечените строителни обекти.

Оригинални части WIRTGEN GROUP – най-висока надеждност, дълъг срок на експлоатация и бърза разполагаемост.

Вашите предимства

 • НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО:
  За дълъг срок на експлоатация на машината
 • ОПТИМАЛНА РАЗПОЛАГАЕМОСТ:
  Бърза доставка чрез големи капацитети на складовете и най-модерна логистика
 • КОМПЕТЕНТНА КОНСУЛТАЦИЯ:
  Сервизни специалисти с фундаментални специализирани познания
 • ПЪРВОКАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ:
  Бърза и надеждна обработка на заявката
 • ПАКЕТНИ УСЛУГИ:
  Всеобхватни, тематично съгласувани пакети за сервиз и поддръжка

PARTS AND MORE

Много повече от помощ при поръчка

Ние Ви предлагаме повече от оригинални части. С WIRTGEN GROUP Parts and More се ползвате от комплексна система, която Ви подпомага при ежедневната работа с Вашите машини от WIRTGEN GROUP.

КАТАЛОГ PARTS AND MORE

По отношение на обхватност и отличаваща се леснота на обслужване – уникален инструмент в бранша. Той Ви дава преглед на най-важните оригинални части на WIRTGEN GROUP и е идеалната помощ при поръчване с ценна допълнителна информация.

PARTS AND MORE ОНЛАЙН

Достъпен по всяко време от целия свят чрез интернет страницата www.partsandmore.net. Тук ще намерите оригинални и износващи се части на WIRTGEN GROUP в ясно структурирана форма. Използвайте също и нашия онлайн сервиз тук, за да намерите оптималния продукт за Вашата машина. С няколко стъпки достигате до прегледно изготвения избор на подходящи смазочни материали, филтри, пакети за поддръжка и филтърни пакети.

Parts and More – незаменимо помощно средство за оптимална и дългосрочна поддръжка на Вашата машина от WIRTGEN GROUP.

www.partsandmore.net

PARTS AND MORE COMPACT

Тези брошури дават основни познания в областта на оригиналните части на WIRTGEN GROUP. Във фокуса се намират преди всичко най-важните характеристики на износване, взаимодействието на повредени компоненти, както и професионалният ремонт.

Към зоната за сваляне

Вашите предимства

 • КОМПЛЕКСНО:
  Обединяваща марките информация за части и поръчването им
 • ПРАКТИЧНО:
  Удобна за потребителя помощ за поръчки със система
 • НАГЛЕДНО:
  Ценни детайли за начина на функциониране и конструкцията на нашите оригинални части
 • ИНФОРМАТИВНО:
  Полезни знания за нашите оригинални части
 • ПОЛЕЗНО:
  Съвети за поддръжка и помощ за оценка на износването
EN BG