Ключът към успеха

Продуктовите марки на WIRTGEN GROUP са специалисти в тяхната област и разполагат с десетилетия практически опит. От тази експертиза печелят нашите клиенти по целия свят, ние с удоволствие Ви предаваме нашите знания.

ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ

Нашата теория е практиката

С нашите широкопрофилни програми за обучение ние обучаваме Вашите служители за ефективно и рентабилно използване на Вашите машини от WIRTGEN GROUP. Защото квалифицираното обучение на оператора и необходимите специални знания за поддръжка и ремонт са основна предпоставка за продължително, оптимално използване на машините.

В CTT центовете (Centres for Training and Technology) в нашите основни заводи и филиали или при Вас на място нашите експерти предават техните специализирани знания на операторите, техническите ръководители, сервизните техници и сервизния персонал. С широко профилираните програми за обучение, съгласувани с ежедневните предизвикателства на строителната площадка, ние обучаваме Вашите служители в малки групи в модерни аудитории и на място с близки до практиката модули за оптимален успех на обучението.

Успоредно с широкия спектър от предлагани обучения за машини и специалности, както и обучения за резервни и износващи се части, при нас имате възможности за индивидуално, съобразено с Вашите изисквания обучение.

Обученията от WIRTGEN GROUP – професионално обучение за най-добра квалификация на служителите.

Нашата програма за обучение

За подробна информация се свържете с нас!

Вашите предимства

 • CLOSE TO OUR CUSTOMERS:
  Обучение при Вас на място или в нашите основни заводи и филиали
 • ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ:
  Повишаване на разполагаемостта на машините
 • СПЕЦИАЛНИ ЗНАНИЯ:
  Обучение от експерти от WIRTGEN GROUP
 • ЕФЕКТИВНОСТ:
  Повишаване на производителността на машините чрез професионално използване
 • ИНДИВИДУАЛНОСТ:
  Съобразени специално с Вашите изисквания

КОНСУЛТАЦИЯ ОТНОСНО ПРИЛОЖЕНИЕТО

Повече технологични знания, повече рентабилност

Нашата консултация относно приложението подпомага водачите на машините при работата на строителната площадка, в каменоломната или при производството на асфалт така, че да се изчерпва целият потенциал на машините на WIRTGEN GROUP и накрая да се постигне оптимален работен резултат.

Квалифицирани техници от WIRTGEN GROUP и строителни специалисти ще Ви консултират професионално преди планираното приложение и при изпълнението – на обекта или на площадката за рециклиране. Така ние подпомагаме нашите клиенти да постигат още по-добри резултати. Студено рециклиране, InLine Pave, осцилация, заготовка на рециклиран материал или производство на асфалт – приложните специалисти на WIRTGEN GROUP ще Ви консултират професионално за нашите иновативни технологии.

Спечелете също и от нашите специални знания относно допълнителните оборудвания. Ние ще Ви обясним как можете да ги използвате, за да можете значително да разширите областите на използване на Вашата машина.

WIRTGEN GROUP консултации относно приложението – нашите знания са Ваше предимство.

Вашите предимства

 • ПЕРФЕКТНО:
  По-добри работни резултати поради идеално използване на машините
 • ПРОФЕСИОНАЛНО:
  Консултация преди планираното приложение и при изпълнението на място
 • ВСЕОБХВАТНО:
  Ефективно използване на разширените работни възможности на Вашата машина
 • СПЕЦИАЛИЗИРАНИ:
  Целенасочено използване на специални технологии и методи
 • ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ:
  Използване в пълен обем на производителността на машините

ИНФОРМАЦИОНН СИСТЕМА WIDOS

Комплексната документация в една система

WIDOS е комплексната електронна документация за всички конструктивни серии на WIRTGEN, VÖGELE, HAMM и KLEEMANN в една единствена система. Благодарение на редовните обновявания, с WIDOS винаги разполагате с най-актуалната информация. Дигиталната документация съдържа пълния каталог с резервни части, ръководство за експлоатация, хидравлични, електрически схеми, схеми за полагане на маркучите, машинни данни, наръчник за безопасност и много други.

Основната версия WIDOS Basic без редовен сервиз за обновяване получавате безплатно още с Вашата машина съобразно конструктивната серия.

Получавате прегледно и лесно цялата информация, от която се нуждаете за ежедневната работа с Вашите машини. Идентифицирате бързо и лесно необходимите конструктивни детайли и поръчвате избраното от Вас с едно натискане на бутон.

WIDOS – незаменим инструмент на WIRTGEN GROUP за сервизния персонал, сервизни техници, търговци и технически ръководители.

Вашите предимства

 • АКТУАЛНО:
  Винаги в най-нова версия чрез редовен сервиз за обновяване
 • ПОЛЕЗНО:
  Всеобхватни ръководства за експлоатация, сервиз и поддръжка
 • БЕЗ ПРАЗНОТИ:
  Подробни хидравлични, електрически схеми и схеми за полагане на маркучи
 • КОМПЛЕКСНО:
  Всички важни данни и размери за нашите конструктивни серии
 • УДОБНО:
  Бързо идентифициране на конструктивни детайли и лесна поръчка е едно натискане на бутон
EN BG